×
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta soba!

  Rezerviraj Promo code
  REZERVACIJE: +385 52 858 600

  11 uzbudljivih vodenih sportova u Aminessu

  Istra i južna Dalmacija pravo su mjesto za sve vas koji obožavate zabavne aktivnosti u vodi. To mogu zahvaliti Jadranskom moru koje radoznalim avanturistima i ljubiteljima izazova nudi bezbroj mogućnosti. Spremite se na uzbudljiv ples s vjetrovima i morem, isprobajte vodene sportove koje vam nudimo u Novigradu, na Pelješcu i na Korčuli.

  Vožnja padobranom – Parasailing

  Ako ste ikad poželjeli krstariti nebom poput ptice, za vas je parasailing. Vožnja padobranom otkrit će vam neistražene horizonte omogućujući vam da stvari sagledate iz druge perspektive. Možete se voziti utroje, udvoje ili sami, a što god odabrali, smiješi vam se nezaboravno iskustvo!

  Dostupno u: Istri

  Jedrenje i kitesurfing

  Bilo da ste već iskusni surferi ili biste to željeli postati, Jadran je izvrsno odredište za sve vrste jahanja na valovima. Nudimo vam najam kompletne opreme za windsurfing  i kitesurfing kao i tečajeve na kojima ćete naučiti ukrotiti vjetar.

  Dostupno u: Istri i Dalmaciji.

  Veslanje na dasci – SUP

  Supanje je sport koji sve više osvaja posjetitelje hrvatskih plaža, pružajući im izvanrednu priliku da s mora otkriju čarobnu jadransku obalu. To je vrlo jednostavan sport kojim se može baviti svatko, ne zahtijeva nikakvo predznanje, a fantastičan je spoj rekreacije i avanture na moru.

  Dostupno u: Istri i Dalmaciji.

  Skijanje na vodi i wakeboarding

  Skijate ili bordate na snijegu? Probajte vrijede li ista pravila u vodi! U svakom slučaju, doživjet ćete podjednaku navalu adrenalina dok se pokušavate održati na površini. Obje aktivnosti pogodne su za iskusne skijaše na vodi i wakeboardere kao i za sezonske entuzijaste.

  Dostupno u: Istri i Dalmaciji.

  Banana, tuba, sting ray i crazy ufo

  Aktivnosti koje će vam izazvati salve smijeha i euforično raspoloženje dok vas gliser vuče, a more se za vama pjeni. Idealno iskustvo za obitelji, djecu ili ekipu prijatelja u potrazi za čistom zabavom na moru. 

  Dostupno u: Istri.

  Jet ski

  Vožnja vodenih skutera pravi je mamac za sve ljubitelje brzina. Unajmite jet ski i doživite najluđu morsku vožnju ikad. Imajte na umu da jet ski smijete voziti samo na točno određenoj udaljenosti od kopna. Želimo da neometano uživate u dnevnoj dozi adrenalina vodeći pri tom računa o sigurnosti kupača.

  Dostupno u: Istri i Dalmaciji.

  Kajakarenje

  Slušajte....čujete li nježni zvuk mora dok krstarite njegovom površinom u kajaku ? Doživljaj veslanja kristalnim jadranskim prostranstvima ima meditativni učinak na um, dok vaša duša upija veličanstvene boje i mirise Jadrana.

  Dostupno u: Istri i Dalmaciji.

  Pedaline

  Bile su i ostale jedan od najzabavnijih načina da razveselite oveću skupinu djece na sat ili dva. Svi se sjećamo vožnji na pedalinama iz svog djetinjstva. Priuštite isto i svojim klincima. Radost će biti neopisiva!

  Dostupno u: Novigradu i Orebiću.

  Motorni čamci

  Ako ne volite unaprijed izrežirane izlete brodom, osmislite vlastiti scenarij. Unajmite čamac i otisnite se u pravu morsku pustolovinu s dobrim društvom ili s nekim do koga vam je posebno stalo. Ponesite košaru s hranom, dovoljno vode, par ručnika i eto vam morskog izleta za pamćenje.

  Dostupno u: Istri i Dalmaciji.

  Vodene atrakcije za djecu – Aquapark

  Razmišljate kako provesti opuštajuće popodne na moru dok vaša djeca vrište od radosti dovoljno daleko od vaših ušiju? Recept je aquapark u moru. Vaša će se djeca oduševljeno penjati, klizati i skakati s golemih napuhanaca, dok vi uživate u potpunom miru. Zasluženo! 

  Dostupno u: Novigradu.

  Ronjenje

  Jednostavno, bez potrebe za suvišnom opremom, a tako beskrajno lijepo. Jadransko more prava je vodena pozornica kojom defiliraju zanimljiva morska stvorenja. Opremite se maskom i disaljkom, zaronite i uživajte u predstavi!

  Dostupno u: Istri i Dalmaciji.

  Želite li saznati koji su vodeni sportovi dostupni u vašoj destinaciji, obratite se našem recepcijskom osoblju. Većina aktivnosti dostupna je u glavnoj sezoni, od lipnja do listopada.

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

  Prijava na newsletter za grupe

  Prijavite se na naš newsletter za grupe i primite pravovremene informacije o našoj grupnoj ponudi i akcijama​.

    Infosit