×
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta soba!

  Rezerviraj Promo code
  REZERVACIJE: +385 52 858 600

   

  Dragi prijatelji Aminess hotela i kampova,

  Ovim vas putem pozivamo na sudjelovanje u Aminess Black Friday akciji, u trajanju od 09. do 30. studenog, kojom ćete ostvariti popust od 35% na odabrane termine i objekte u 2021. godini!

  Za sudjelovanje u Aminess Black Friday kampanji ostavite svoje podatke na ovoj stranici kako bi dobili poseban PROMO KOD* pomoću kojeg možete ODMAH ostvariti 35% popusta na odabranu rezervaciju u 2021. godini

  Vašu rezervaciju možete otkazati bez dodatnih troškova i sukladno našim uvjetima poslovanja.

  Veselimo se vašem dolasku!

   

  Postojeći pretplatnici na Aminess newsletter mogu sudjelovati tako da osvježe svoje pretplatničke podatke putem posebnog linka koji će dobiti na svoju e-mail adresu nakon 11.11.2020.

  Uvjeti rezervacije:

  * PROMO KOD: nije moguće iskoristiti na već postojeće rezervacije, već vrijedi za nove rezervacije napravljene putem naših web stranica za vrijeme trajanja Black Friday promocije (09.11.-30.11.2020.). Popust se ne kumulira na već postojeće popuste i akcije. Rezervacija smještaja putem promo koda moguća je ovisno o raspoloživosti smještajnih kapaciteta.

  ** PROMO KOD ne vrijedi za rezervacije u mobilnim kućicama Aminess Maravea Camping Resort: Aminess Amber Sea Luxury Village, u kampu Aminess Sirena: Bella Vista Holiday Homes, u kampu Aminess Atea Camping Resort: Mariblue Luxury s bazenom, Premium Mare, Vimea Family i Romatic. Promo kod ne vrijedi i za odabrane parcele, Luxury i Superior Mare u Aminess Maravea Camping Resortu, za Luxury Mare i Sirena Mare u kampu Aminess Sirena te Luxury Mare i Superior Mare u kampu Aminess Atea Camping Resort

  *** U hotelima i mobilnim kućicama popust se obračunava na cijenu smještaja te ne uključuje obvezne i ostale doplate. Na parcelama popust se obračunava na cijenu po osobi te ne uključuje obvezne i ostale doplate.

  KONTAKT:
  Tel: +385 52 858 600
  E-mail: reservations@aminess.com

  Izleti, transferi, guest service...

  Za vrijeme boravka u našim hotelima nudimo Vam izlete putem naše agencije GoAdria.

  Sunset Panorama
  Venice
  Više izleta

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

  Prijava na newsletter za grupe

  Prijavite se na naš newsletter za grupe i primite pravovremene informacije o našoj grupnoj ponudi i akcijama​.

    Infosit