×
  Aminess Black Friday
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta soba!

  Rezerviraj Promo code
  REZERVACIJE: +385 52 858 600

  Aminess Black Friday utrka na popuste
  Iskoristi spektakularnu priliku tijekom Aminess Black Friday virtualne utrke na popuste i ostvari do 50% popusta na svoj sljedeći odmor u 2020.!

  U Aminessu ne morate čekati pred vratima kako bi među prvima ugrabili spektakularnu cijenu jer ove godine svoj Black Friday popust možete iskoristiti odmah!

  1Za sudjelovanje u Aminess Black Friday kampanji ostavite svoje podatke na ovoj stranici kako bi dobili poseban PROMO KOD* pomoću kojeg možete ODMAH ostvariti 30% popusta na odabranu rezervaciju u 2020. godini u bilo kojem od naših hotela i kampova.

  Pssst…. Nemojte nikome reći ali to je tek početak trke za najboljim popustom…

  2Nakon što napravite rezervaciju pričekajte Black Friday 29.11.2019. kada ćete na svoju e-mail adresu dobiti poruku s poveznicom na posebnu formu unutar Aminess web stranice.

  Prvih 20 osoba koje unutar Black Friday forme unesu svoj broj rezervacije kontaktirat ćemo kako bi ostvarili dodatni popust na napravljenu rezervaciju do ukupno 50%!

  Nažalost, više ne primamo prijave za 20 najbržih koji bi ostvarili popust do ukupnih 50% na rezervaciju, no do kraja današnjeg dana i dalje možete ostvariti popust od 30% tako da prilikom rezervacije unesete promo kod BLACK30.

  KONTAKT:
  Tel: +385 52 858 600
  E-mail: reservations@aminess.com

  Postojeći pretplatnici na Aminess newsletter mogu sudjelovati tako da osvježe svoje pretplatničke podatke putem posebnog linka koji će dobiti na svoju e-mail adresu nakon 29.10.2019.

  * PROMO KOD vrijedi samo za rezervacije napravljene putem naših web stranica za vrijeme trajanja Black Friday promocije (29.10.-29.11.2019.) te se ne kumulira na već postojeće popuste. Broj raspoloživih smještajnih jedinica unutar Black friday akcije je ograničen. Minimalni boravak: od 1 do 7 noći, ovisno o terminu i objektu.

  ** PROMO KOD ne vrijedi za rezervacije u mobilnim kućicama Aminess Amber Sea Luxury Village, Prestige Village i Bella Vista Holiday Homes te parcelama Superior Mare, Luxury Mare i Sirena Mare.

  *** U hotelima i mobilnim kućicama popust se obračunava na cijenu smještaja te ne uključuje obvezne i ostale doplate. Na parcelama popust se obračunava na cijenu parcele te ne uključuje obvezne i ostale doplate.

  **** Kako bi ostvarili pravo na dodatne popuste potrebno je u periodu Aminess Black Friday promocije (29.10.-29.11.2019.) učiniti rezervaciju na našim web stranicama koristeći dobiveni PROMO KOD te među prvima na Black Friday petak 29.11.2019. unijeti šifru svoje rezervacije u posebno pripremljenu formu koju ćete dobiti na e-mail. Najbržih 20 osoba koji ispune formu te tako ostvare pravo na popuste do 50% kontaktirat ćemo do kraja dana te im dostaviti novu potvrdu s korigiranom cijenom rezervacije.

  KONTAKT:
  Tel: +385 52 858 600
  E-mail: reservations@aminess.com

  Izleti, transferi, guest service...

  Za vrijeme boravka u našim hotelima nudimo Vam izlete putem naše agencije GoAdria.

  Sunset Panorama
  Venice
  Više izleta

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

  Prijava na newsletter za grupe

  Prijavite se na naš newsletter za grupe i primite pravovremene informacije o našoj grupnoj ponudi i akcijama​.

    Infosit