×
  Aminess Review & Win Contest
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta soba!

  Rezerviraj Promo code
  REZERVACIJE: +385 52 858 600

  Review & Win - Pravila Natječaja

  Članak 1.

  Organizator nagradnog natječaja „Review&win ” je Aminess Hotels & Campsites (Laguna Novigrad d.d.)

  Škverska 8, 52466 Novigrad

  OIB: 58935879058

  Nagradni natječaj organizira se u svrhu promidžbe usluga Aminess Hotels & Campsites.

  Članak 2.

  Nagradni natječaj odvijat će se u razdoblju od 01.04.2019. do 02.11.2019. u 12:00 h.

  Članak 3.

  Pravila nagradnog natječaja objavit će se na www.aminess.com/

  Članak 4.

  Svaki sudionik nagradne igre može sudjelovati u nagradnoj igri samo putem jednog napisanog komentara na navedenim internetskim portalima.

  U slučaju da gosti borave u istom ili različitim objektima u različitim vremenskim razmacima, imaju pravo sudjelovati u nagradnoj igri sa po jednim ostavljenim komentarom za svaki objekt u kojemu su boravili.

  Članak 5.

  Pravo sudjelovanja imaju svi domaći i inozemni gosti koji borave u objektima Aminess Hotels&Campsites u razdoblju od 01.04.2019. do 02.11.2019. , a koji su napisali svoj komentar o smještaju i usluzi pruženima u objektu Aminess Hotels&Campsites u kojemu su boravili na internetskom portalu Tripadvisor ili Holidaycheck te koji su potvrdu o napisanom komentaru poslali na e-mail adresu reservation@aminess.com .

  Članak 6.

  Zaposlenici Aminess Hotels & Campsites te uži članovi njihove obitelji ne smiju sudjelovati u natječaju.

  Članak 7.

  Svaki registrirani korisnik prihvaća pravila nagradnog natječaja ,te svojim sudjelovanjem potvrđuje da je s istima upoznat.

  Članak 8.

  Svaki sudionik natječaja „Review&win ” prihvaća prava i obveze navedene u Pravilima natječaja te odredbe Politike privatnosti . Nagrada koja je pobliže opisana u članku 9. ne može se zamijeniti za novac ili bilo koju drugu nagradu.

  Članak 9.

  Sudionici nagradnog natječaja mogu osvojiti:

  - jedan petodnevni boravak za dvije osobe u jednom od objekata Aminess Hotels&Campsites u Novigradu, otoku Korčuli ili u Orebiću (po odabiru samoga dobitnika nagradne igre).

  Dobitnik nagradnog natječaja može odabrati destinaciju za odmor između slijedećih objekata Aminess Hotels&Campsites: hotel Aminess Laguna Hotel, Aminess Maestral, kamp Aminess Sirena i Aminess Maravea Camping Resort u Novigradu, te Aminess Lume Hotel na otoku Korčuli, ili Aminess Grand Azur Hotel u Orebiću.

  Termin odmora dobitnik dogovara sa Aminess Hotels&Campsites, ovisno o raspoloživosti odabranog objekta.

  NAPOMENA:

  *Termin odmora dobitnik dogovara sa Aminess Hotels&Campsites ovisno o raspoloživosti odabranog objekta u terminima do 08.06. te od 14.09. 2020.

  *Nagrada nije iskoristiva i ne vrijedi za smještaj u Amber Sea Luxury Village i Bella Vista Holiday Homes.

  ODABIR POBJEDNIKA

  Komisija sastavljena od 3 člana iz Odjela prodaje i marketinga Aminess Hotels&Campsites će između dospjelih potvrda o ostavljenim komentarima odabrati najbolji komentar.

  Kod odabira najboljeg komentara, komisija će voditi računa o tome da nagrađeni komentar bude onaj koji najbolje opisuje Aminess doživljaj.

  Članak 10. 

  Ime dobitnika biti će objavljeno na web adresi Aminess Hotels Campsites u roku od 10 dana od dana izvlačenja. Dobitnik nagrade biti će pismeno obaviješten o dobivenoj nagradi.

  Članak 11.

  Smatra se da je nakon što pobjednik natječaja preuzme nagradu organizator ispunio sve svoje obaveze prema njemu.

  Članak 12.

  Sudionici nagradnog natječaja i pobjednici u cijelosti ovlašćuju organizatora za objavu i korištenje njihovih imena promidžbene svrhe.

  Članak 13.

  Nagradni natječaj može se prekinuti isključivo u okolnostima na koje organizator ne može svjesno utjecati, npr. onima koje se nisu mogle spriječiti, izbjeći ili popraviti.

  Članak 14.

  Sudionici nagradnog natječaja prihvaćaju sva ovdje navedena prava i obaveze. Organizator pridržava pravo na izmjenu ovih Pravila u kojem će se slučaju o izmjenama smjesta obavijestiti svi sudionici.

  Članak 15.

  Sudionici su svjesni da svoje osobne podatke otkrivaju Aminess Hotels & Campsites. Prikupljeni podaci koristit će se isključivo u svrhu radnji usmjerenih na pružanje traženih usluga te za unos korisničkih podataka u sustav promidžbe usluga i unutarnje statističke analize. To uključuje slanje obavijesti o posebnim ponudama, novostima, zanimljivim činjenicama i događanjima u organizaciji Aminess Hotels & Campsites.

  Članak 16.

  U slučaju bilo kakvog spora između organizatora i sudionika nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Puli, Stalna služba u Bujama.

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

  Prijava na newsletter za grupe

  Prijavite se na naš newsletter za grupe i primite pravovremene informacije o našoj grupnoj ponudi i akcijama​.

    Infosit