×
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta soba!

  Rezerviraj Promo code
  REZERVACIJE: +385 52 858 600

  Restoran Half 8 – mjesto koje oduševljava sva vaša osjetila

  Galerija fotografija

  Uživajte u iznimnom doživljaju hrane na nekoliko koraka od mora, u samom centru grada Novigrada.

  Tražite li ugodan ambijent uz more za jedinstven gastronomski doživljaj, pronađite restoran Half 8, idealan za ugodna druženja ili opuštanje u dobrom društvu. Ovdje dan počinje ukusnim doručkom, nastavlja se laganim ručkom, a završava vrhunskom večerom pod zvijezdama.

  Half 8 je sjajno mjesto za završetak ljetnog dana u istarskom Novigradu. Nakon što prošećete jezgrom grada i upoznate lokalnu kulturu i tradiciju, preostaje vam samo odabrati restoran koji će opčarati sva vaša osjetila. Half 8 će vas uvesti u svijet slasnih gourmet specijaliteta i kvalitetnih vina, uz zvuk valova i nezaboravne zalaske u pozadini.

  Restoran nudi odležana mesa i odlične Mason burgere, domaće tjestenine i ukusnu ribu, a očekuje vas i bogata karta istarskih vina i zanatskih piva. Ovdje ćete doživjeti pravu čaroliju okusa i poželjeti da večer traje zauvijek.

  Do ovog posebnog mjesta, u kojem ćete provesti lijepe trenutke s voljenom osobom, obitelji ili prijateljima, možete doći laganom šetnjom uz more ili kroz pitoreskne novigradske ulice koje ljeti vrve od života, zabave i glazbe. Blizina mora i odlična lokacija stvaraju idealno ozračje koje ćete osjetiti bez obzira na to koji stol odabrali, jer nitko vam ne može oduzeti zalazak sunca i šaputanje mora.

  Za više informacija i rezervacije:

  Restoran Half 8
  Porporela 8
  +385 52 858 656

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

  Prijava na newsletter za grupe

  Prijavite se na naš newsletter za grupe i primite pravovremene informacije o našoj grupnoj ponudi i akcijama​.

    Infosit