×
  Gnam Gnam Festival Novigrad Istria
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta soba!

  Rezerviraj Promo code
  REZERVACIJE: +385 52 858 600

  Novigrad Cittanova Wine Trail i Gnam Gnam Fest

  Doživite dva događanja umjesto jednog

  Slatka dvojba odabrati vinsku ili gourmet manifestaciju u Istri konačno je dobila rasplet i to u Novigradu. Novigrađani su se naime dosjetili i udružili dva vrhunska događanja za prave gurmane: Novigrad Cittanova Wine Trail i Gnam Gnam Fest. Na taj su vam način omogućili da u jednom danu ujedinite sve istarske strasti: karakterna lokalna vina, zlatna maslinova ulja i specijalitete za prste polizati!

  Red vina, red delicija

  Ukrcajte se na vlakić kojim ćete nekoliko sati krstariti novigradskim vinogradima i maslinicima u potrazi za vinima intenzivnog okusa. Osim vesele vožnje, Wine trail nudi vam degustaciju vina i maslinovog ulja u vinskim podrumima i kušaonicama. Kad vam vina otvore apetit, vlakić će vas odvesti ravno u srce istarske gastronomije – do Gnam Gnam Festa u centru Novigrada. Ovaj ukusni festival održava se više puta godišnje i uvijek je posvećen jednoj lokalnoj namirnici koju ćete moći kušati u 3 različita jela. Na meniju će se tako naći jela od šparoga, plodova mora, kapešanti i drugih školjki, srdela i druge plave ribe te tradicionalni istarski specijaliteti, ovisno o prilici.   

  Plešite pod zvijezdama

  Poznato je da umjereno konzumiranje vina opušta i podiže raspoloženje. Organizatori su još dodali bajkovitu atmosferu Trga Novigradske biskupije pod impresivnim zvonikom s pogledom na more.

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

  Prijava na newsletter za grupe

  Prijavite se na naš newsletter za grupe i primite pravovremene informacije o našoj grupnoj ponudi i akcijama​.

    Infosit