×
  Beaches Aminess
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta soba!

  Rezerviraj Promo code
  REZERVACIJE: +385 52 858 600

  Top plaže Aminessa u Istri i Dalmaciji za odlično provedeno vrijeme uz more

  Čujete li more kako vas doziva? 

  Iako naše destinacije na Jadranu nude mnogo više od sunca i mora, plaže su još uvijek jedan od glavnih motiva dolaska naših gostiju. A kako i ne bi, kad plaže u Aminessu krase iznimne lokacije u Hrvatskoj, grli prozirno more, a obasjava toplo mediteransko sunce čak 2700 sati godišnje.

  Buđenje na korak od najljepših istarskih i dalmatinskih plaža  

  Bez obzira na to odaberete li za svoj boravak hotel ili kamp, svima im je jedno zajedničko. Kratak, ali uistinu kratak, put do mora. Ima li ljepšeg nego doručkovati na terasi i razbuditi se kupanjem u ljekovitoj jadranskoj kupki ili započeti dan vježbanjem joge ili tai chija dok se sunce polako diže nebom. Osjetite kako vas preplavljuje mir dok se sva vaša čula predaju meditativnom šumu valova i cvrkutu ptica.

  Pijesak, šljunak, stijene ili glatki beton  

  Aminessove plaže u Istri imaju ponešto drugačiji karakter od onih u južnoj Dalmaciji. Sve naše plaže u Novigradu imaju Plavu zastavu, besprijekorno su uređene i nude mnoštvo sadržaja za bezbrižan dan uz more. Od brojnih vodenih sportova  do ukusnih zalogaja i koktela. Osim toga su i savršen plato za vježbanje ili promatranje spektakularnih zalazaka sunca koji su u Istri posebno impresivni.

  Plaže u Dalmaciji nude iskonske doživljaje poput promatranja delfina ili kupanja u ljekovitom blatu. Većinom su prirodne uz vrlo malo zadiranja u njihovu ljepotu koju smo željeli sačuvati netaknutom. Na Korčuli ćete naići na brojne samotne stijene gdje možete pronaći svoj kutak privatnosti, dok će Pelješac sa svojim šljunčanim plažama oduševiti obitelji i surfere .    

  Zajedrimo Aminessovim plažama:

  Plaža hotela Aminess Lume

  Nalazi se u mirnoj uvali koju s vremena na vrijeme posjete dupini. Renovirana je 2016. pa je dio plaže popločan, a dio prirodan. Ima snack bar te ležaljke i suncobrane. Prošećite malo dalje i pronaći ćete svoj privatni kutak pod suncem na nekoj od stijena. U neposrednoj blizini hotela Lume nalazi se još jedan rijedak biser – pješčana plaža u Uvali Istruga na kojoj možete isprobati pravi wellness u prirodi zahvaljujući ljekovitom blatu koje će preporoditi vaše tijelo.

  Plaža hotela Aminess Grand Azur

  Ova prirodna šljunčana plaža nalazi se odmah ispod hotela. Okružena je borovom šumom pa je jedan njen dio idealan za ljenčarenje u hladu, a drugi za sunčanje. Ima ležaljke i suncobrane, bar i restorančić te mogućnost bavljenja vodenim sportovima . U neposrednoj blizini nalaze se zabačene uvalice kao stvorene za romantičare, te plaža Viganj koja privlači surfere iz čitavog svijeta.

  Plaža hotela Aminess Maestral

  Prelijepo uređena plaža u obliku polumjeseca podno hotela. Opremljena je ležaljkama i suncobranima, a ljeti nudi i mogućnost masaža na otvorenom. U neposrednoj blizini nalazi se centar ljetne zabave Punto Mare  s plimnim kupalištem koje slovi kao najzabavnija plaža u Novigradu s dnevnim zabavnim programom te ponudom sendviča, koktela i sl. Plaža ima mogućnost najma sportske opreme za parasailing , jet ski  i sl.

  Plaža hotela Aminess Laguna

  Ova šljunčana i betonska plaža s baldahinima nalazi se u blizini hotela i krase je brojni sadržaji za obitelji. Za djecu je opremljeno igralište u hladovini, a nudi se i mogućnost najma sportske opreme. Plaža ima ležaljke, suncobrane, tuševe i kabine za presvlačenje. U njenoj neposrednoj blizini nalaze se Punto Mare  fun & beach zone, restoran Sirena s odličnom hranom s roštilja  te Smoothie & Fruit bar za zdravo osvježenje tijekom toplih ljetnih dana.

  Plaža kampa Aminess Sirena

  Na ovoj prirodnoj stjenovitoj i šljunčanoj plaži možete birati hoćete li se smjestiti na suncu ili u ugodnoj hladovini pa je idealna za cjelodnevni boravak na moru. Za vašu udobnost plaža nudi ležaljke, suncobrane, tuševe i kabine za presvlačenje. U pauzi od kupanja i sunčanja možete posjetiti bar Oleandar koji nudi brze zalogaje i jela s roštilja  te osvježavajuća pića. U neposrednoj blizini nalaze se Punto Mare  fun & beach zone i restoran Sirena, a ako ste željni adrenalina, možete unajmiti opremu za najrazličitije vodene sportove . Dio plaže namijenjen ja kućnim ljubimcima.

  Plaža Aminess Maravea Camping Resorta

  Ova novouređena popločena plaža s ležaljkama i suncobranima oduševit će sve vas koji od plaže očekujete mrvicu više. Od prirodnih stijena, do šljunka i originalnog plimnog kupališta, na ovoj plaži uistinu imate mogućnost izbora. Mislili smo i na vaše kućne ljubimce pa je dio plaže namijenjen samo njima. Okušajte se u vožnji vodenih skutera, kajaka ili pedalina . Ili promatrajte druge u akciji dok vi uživate u pivu i sočnom odresku  u restoranu Riva.

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

  Prijava na newsletter za grupe

  Prijavite se na naš newsletter za grupe i primite pravovremene informacije o našoj grupnoj ponudi i akcijama​.

    Infosit