Kako do nas Holiday homes Sirena Prikaži rutu Print
  ×
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta soba!

  Rezerviraj Promo code
  REZERVACIJE: +385 52 858 600

  LET IT GROW!

  Posadite svoju maslinu u jednom od naših kampova u Novigradu i doprinesite očuvanju okoliša

  U Aminessu smo osmislili novu kampanju: svojim loyalty gostima nudimo priliku da kod nas posade vlastito stabalce masline! Priroda nam toliko daje, a ovaj simbolički čin može biti vaša prilika da joj se na tome zahvalite.

  Maslinu možete kupiti na recepciji kampa, dok ćete stabalce, certifikat i pločicu sa svojim imenom dobiti na dan sadnje. Sadnja maslina odvijat će se svakog zadnjeg petka u mjesecu tijekom razdoblja u kojem su naši kampovi otvoreni za goste, pa ćete ovisno o datumu boravka imati priliku prisustvovati sadnji. Želja nam je da zajednički doprinesemo očuvanju okoliša njegujući veze koje traju. Sljedeće godine kad se vratite u kamp, dočekat će vas poseban dar: bočica vašeg maslinovog ulja. Osim užitka gledanja vlastite masline kako raste u kampu, naučit ćete ponešto o sadnji, obradi i održavanju maslina, kao i o proizvodnji maslinovog ulja. Prišapnut ćemo vam i vrijedne recepte kako biste iskoristili svoju bočicu super zdravog ulja.

  Da biste kupili maslinu, morate biti član našeg programa vjernosti. Stoga ako već niste, učlanite se i učinimo zajedno nešto lijepo za prirodu!

  Za sve informacije o kupnji masline i ostalim detaljima pišite nam na camping@aminess.com

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

  Prijava na newsletter za grupe

  Prijavite se na naš newsletter za grupe i primite pravovremene informacije o našoj grupnoj ponudi i akcijama​.

    Infosit