×
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta soba!

  Rezerviraj Promo code
  REZERVACIJE: +385 52 858 600

  Aminess Maestral Hotel | Novigrad, Istra

  Nakon napornog tjedna, provedite vikend u hotelu Aminess Maestral 4* u Novigradu i napunite baterije 

  Opustite se uz neki od brojnih wellness sadržaja koji se prostiru na ukupno 2500m2: na raspolaganju su vam unutarnji bazen s grijanom morskom vodom, Spa zona sa saunama i whirlpoolom, prostrana fitness zona, te brojni i bogati tretmani za lice i tijelo. Istražite  Novigrad i okolicu biciklom na više od 350 km označenih biciklističkih staza koje se protežu kroz vinograde i maslinike najpoznatijih istarskih vinara i proizvođača ekstra djevičanskog maslinovog ulja. Svom doživljaju Aminess Maestrala i Novigrada ne zaboravite dodati i barem dašak raznolike ponude cijelog istarskog poluotoka, a posebno one gastronomske: izuzetna mašta domaće kuhinje, tartufi, vinske ceste, restorani, konobe i agroturizmi i ceste maslinovog ulja.

  Iskoristite posebnu ponudu u sklopu akcije Tjedan odmora vrijedan i tijekom vikenda 23. – 25. listopada 2020. godine ostvarite čak 50% popusta na redovne cijene smještaj.

  Za provjeru raspoloživosti i potvrdu rezervacije kontaktirajte rezervacijski centar na mail: reservations@aminess.com, pozivom na broj: +385 52 858 600 ili unesite promo kod: Odmor20 na web stranici www.aminess.com ili www.aminess-campsites.com

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

  Prijava na newsletter za grupe

  Prijavite se na naš newsletter za grupe i primite pravovremene informacije o našoj grupnoj ponudi i akcijama​.

    Infosit