×
  Zip Line Istria
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta soba!

  Rezerviraj Promo code
  REZERVACIJE: +385 52 858 600

  Spustite se zip lineom u Pazinu i doživite avanturu života

  Odvažite se na let

  Želite doživjeti nezaboravno adrenalinsko iskustvo na odmoru u Istri? Otiđite na izlet do središnje Istre i spustite se zip lineom iznad Pazinske jame!

  Ne gledajte slike. Budite tamo.

  Zaputite se u avanturu osvajanja pazinskog kanjona. Vaš doživljaj kreće ispod hotela Lovac u Pazinu i podijeljen je u četiri dijela. Prve dvije linije dužine su 80 m i pripremaju vas za glavni prelazak kanjona. Treća linija dužine je 220 m, a posljednja, najduža linija (280 m) pruža vam dovoljno vremena da uživate u čarima grandioznog ponora i srednjevjekovnog kaštela na njegovim liticama. Slijećete na vidikovac iznad pećine Babina kuća, na mjesto odakle je prije otprilike 140 godina snimljena fotografija pazinskog kaštela i jame iz romana Julesa Vernea „Matijaš Sandorf“ iz 1882. Pješačkom stazom po liticama Pazinske jame vraćate se na mjesto odakle ste krenuli. 

  Skok u jamu

  Osim spuštanja niz žice, u Pazinu možete doživjeti i iskustvo slobodnog pada u Pazinsku jamu. Ako ste oduvijek sanjali kako letite, pozivamo vas da osjetite kako to izgleda na javi. Skočite u Pazinsku jamu s mosta! Tzv. rope jump se tijekom ljetne sezone organizira nekoliko puta tjedno. Rezervacija nije potrebna, dovoljno je da niste teži od 110 kg.

  Više informacija o zip lineu i skoku u jamu

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

  Prijava na newsletter za grupe

  Prijavite se na naš newsletter za grupe i primite pravovremene informacije o našoj grupnoj ponudi i akcijama​.

    Infosit