×
  Istria Youth Cup
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta soba!

  Rezerviraj Promo code
  REZERVACIJE: +385 52 858 600

  Novigrad – mjesto gdje se gradi nogometni uspjeh

  Prisutnost nogometnog segmenta jedan je od faktora koji se njeguje u Aminess hotelima i kampovima, a posebno u Aminess Maestral hotelu, gdje svake godine ulažemo u održavanje nogometne infrastrukture i podižemo kvalitetu usluge kako bi sve bilo prilagođeno potrebama nogometaša.

  Domaćini smo različitim nogometnim turnirima poput Istria Youth Cupa, jednog od najznačajnijih turnira u regiji za kategorije mlađeg uzrasta (U-16), koji se već tri godine zaredom odigrava u Novigradu, dok se Aminess brine da svi sudionici turnira imaju na raspolaganju idealne uvjete za što bolje odigravanje turnira.

  Ovaj priznati međunarodni turnir u svojim je dosadašnjim izdanjima okupio samo najbolje od europskog nogometa te su u Novigrad stizali mlađi uzrasti renomiranih ekipa poput A.C. Milana, FC Barcelone, Chelsea, Manchester Citya, Bayern Munchena, Intera, Tottenhama, Dinama Zagreb, Red Bull Salzburga, AS Rome, Benfice, Slavie iz Praga i američkog LA Galaxya.

  Dodatan naglasak na važnost ovog međunarodnog nogometnog turnira za mlađe uzraste leži u činjenici da je Hrvatski nogometni savez jedan od glavnih pokrovitelja, što je na posljednjem izdanju dodatno naglašeno podrškom i posjetom trenera hrvatske nogometne reprezentacije Zlatkom Dalićem.

  Odabrati Aminess Maestral Hotel znači odabrati idealne uvjete i savršenu lokaciju, što je prepoznalo više od 100 nogometnih ekipa koje su nas posjetile proteklih godina kroz različite nogometne pripreme i spomenute turnire.

  Visokokvalitetni nogometni tereni prilagođeni su FIFA Quality Pro standardima i nalaze se u neposrednoj blizini hotela, na svega 500 metara udaljenosti. Tu ćete pronaći sve što je potrebno za treninge i pripreme, između ostalog i opremljeni fitness centar, wellness te 25-metarski bazen s grijanom slanom vodom.

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

  Prijava na newsletter za grupe

  Prijavite se na naš newsletter za grupe i primite pravovremene informacije o našoj grupnoj ponudi i akcijama​.

    Infosit