×
  Iskanje namestitve

  Iskanje namestitve

  Samo pri Aminess lahko rezervirate vse vrste sob!

  Rezerviraj Promo code
  REZERVACJE: +385 52 858 600
  Izbornik

  10 razloga zašto se isplati ranije rezervirati odmor u Aminessu 2017.

  Približavaju se zimske večeri, a sjećanje na blaženo hrvatsko ljeto čini se tek dalekom uspomenom, jer TOLIKO je još mjeseci do uživanja u najboljoj (i najljubaznijoj) Aminessovoj usluzi u Novigradu, Orebiću i Brni. A kad već razmišljate o svom divnom ljetovanju u Hrvatskoj u 2017., zašto ga ne biste rezervirali već sada? Donosimo vam 10 sjajnih razloga zašto je to odlična odluka:

  • 1. Najvažniji među njima je – popust za rane rezervacije! Možete uštedjeti čak 20% što vam omogućuje da si priuštite još više na ljetovanju. Što se ponude tiče, ne trebate brinuti – u Aminessovim hotelima i kampovima dovoljno je sadržaja koji će posve zaokupiti vas i čitavu vašu obitelj. Za više informacija o Aminessovim ponudama ranih rezervacija kliknite ovdje.

  Već ste rezervirali? Vrijeme je za sljedećih 9 razloga zašto će vam se to višestruko isplatiti. Vrijeme iščekivanja možete provesti u slatkim brigama: kako iskoristiti uštedu od rane rezervacije svog odmora u Aminessu 2017.?

  • 2. Možda na koktele uz more? Svi Aminessovi hoteli i kampovi smješteni su nadomak Jadranskog mora, a Aminessovi konobari uvijek su pri ruci da vam posluže najfinija osvježenja, kad god ih poželite.

  • 3. Možda na izlete? Aminess ima vlastitu putničku agenciju s bogatom ponudom najboljih izleta i još više od toga! Jednostavno upitajte na recepciji ili pretražite Aminessovu web-stranicu za više informacija. A tražite li poseban izlet daleko od gužvi na kojem ćete veličanstveno potrošiti svojih 20%, samo recite.

  • 4. Možda se želite totalno razmaziti nakon naporne godine uredskog posla? Aminess je ponosan na svoje wellness sadržaje – prepustite se biranim stručnjacima koji će vas opustiti i pomladiti.

  • 5. Na aktivnosti? U Aminessu najveću pažnju pridajemo dobrobiti svojih gostiju i baš im zato želimo ponuditi širok spektar zanimacija. Sigurni smo da možemo zadovoljiti sve vaše sportske prohtjeve, a ponosni smo na iznimne rezultate u privlačenju međunarodnih ekipa na pripreme u Novigrad.

  • 6. Na legendarnu istarsku i dalmatinsku kuhinju? Istra i Dalmacija blagoslovljene su pravim gourmet draguljima, od međunarodno priznatih vina i maslinovih ulja do istarskih tartufa. Naši vas chefovi željno iščekuju.

  • 7. Možda na obitelj? Prilikom rezervacije smještaja, razmislite o Aminess Miramì Villageu, prvom turističkom edutainment centru u čitavoj Hrvatskoj. Miramì Family Village je mjesto u kojem će vaša djeca biti ispunjena i okružena zabavom (što u prijevodu znači opušteniji odmor za vas). Teško je uopće zamisliti idiličnijeg obiteljskog odmora...

  • 8. Na vodene radosti u Novigradu? Jadransko more krasi sve naše lokacije, baš kao i izvanredni unutarnji i vanjski bazeni, ali i vodena atrakcija koja konkurira Jadranu – Istralandia blizu Novigrada, nedavno proglašena jednim od top 5 vodenih parkova u čitavoj Europi.

  • 9. Možda na fantastičan noćni život u Aminessu? Svakako atraktivniji od dugih zimskih večeri doma. Naš dinamični tim vrijedno priprema raznovrstan i zabavan noćni program za naše ljetne goste. Zamislite nježni povjetarac u kosi dok plešete uz Jadransko more – već i sama ta pomisao pomoći će vam da preživite zimu.

  • 10. Svih 8 navedenih razloga pomoći će vam da osvijestite jedan od najvažnijih razloga za veselje zbog rane rezervacije odmora s Aminessom. Kad si osigurate ljetovanje, hladni mjeseci kao da prolaze malo brže dok maštate o iznimnoj ljubaznosti i toploj dobrodošlici koja vas ubrzo očekuje na Jadranu.

  Aminessov tim želi vam dobrodošlicu u sezoni 2017. Za pregled čitave Aminessove ponude kliknite ovdje.

  Prijava na e-novičnik

  Prijavite se na naš e-novičnik za pravočasno prejemanje informacij o naši ponudbi in akcijah​

  Prijava na e-novice za skupine

  Prijavite se na naše e-novice za skupine in pravočasno prejemajte vse informacije o naši ponudbi in akcijah​za skupine.

    Infosit