×
  Olive oil | Maslinovo ulje Vergal
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta soba!

  Rezerviraj Promo code
  REZERVACIJE: +385 52 858 600
  Izbornik

  Vergal: Aminessovo vlastito maslinovo ulje izuzetne kvalitete

  13.12.2018.

  Aminess je još jednom pronašao zlato s izvrsnim maslinovim uljem Vergal! Okusite zdravo lokalno proizvedeno maslinovo ulje i pobrinite se da ponesete ovu zlatnu tekućinu kući i upotpunite svoje kuhinjske zalihe te obogatite svoja jela.

  Od uspješne berbe maslina do odličnog maslinovog ulja

  Priroda poprima najšarenije jesenske boje i vrijeme je za ubiranje njezinih bogatih plodova. Berba je vrhunac uzgoja maslina i dodatan je razlog da u listopadu posjetite Istru, regiju poznatu po odličnom maslinovom ulju.

  U 2018. godini Aminess je ponovno gostima predstavio jedinstveno iskustvo berbe maslina. U maslinicima u Maredi i Karpinjanu, nedaleko od Aminessovih hotela i kampova, gosti su imali priliku pridonijeti postupku proizvodnje istarskog najboljeg maslinovog ulja. Uz savršeno vrijeme, svjež zrak, veselu istarsku glazbu i ukusne specijalitete, bila je to berba maslina koja se ne zaboravlja i još jedan korak prema krajnjem proizvodu izuzetne kvalitete.

  Nagrađivani Vergal

  Za pobjedničko maslinovo ulje potrebno je više od pravog odabira sorte maslina kao što su Frantoio, Leccino, Pendolino i Istarska bjelica. Potrebna je posebna vještina kako bi se postigla savršena ravnoteža ekstra djevičanskog maslinovog ulja. Aminess to u svakom slučaju postiže maslinovim uljem Vergal, prvakom među istarskim maslinovim uljima.

  Osim još jedne dobre berbe, 2018. godina također je obilježena kao godina bogata nagradama dodijeljenima Aminessovom maslinovom ulju. Vergal Frantoio nagrađen je zlatnom medaljom u kategoriji delikatnih jednosortnih ulja na prestižnom međunarodnom natjecanju u maslinovim uljima u New Yorku (New York International Olive Oil Competition, NYIOOC), kao i zlatnom gurmanskom medaljom na međunarodnom natjecanju u svjetskim jestivim uljima AVPA u Parizu. Vergal je također nagrađen dvjema zlatnim medaljama na izlaganju Vinistra te se i dalje nalazi u specijaliziranom vodiču najboljih ekstra djevičanskih maslinovih ulja Flos Olei.

  Nevjerojatan gastronomski put

  Uz svoje maslinike na području Novigrada i vlastitu proizvodnju maslinovog ulja, Aminess pridonosi međunarodnoj prepoznatljivosti Istre kao iznimne regije na području uzgoja maslina. Istarska tradicija maslinarstva seže u prošlost sve do drevnih Grka i Rimljana. Postoji više puteva maslina širom poluotoka, koji vode kroz krajolik koji oduzima dah, sve do maslinika i gospodarstava u kojima možete okusiti odlično maslinovo ulje i ukusne istarske specijalitete.

  Uživajte u zlatu, uživajte u maslinovom ulju

  Plemeniti dar prirode, maslina, često se naziva božanskim plodom, a maslinovo ulje opisuje se kao tekuće zlato, pa čak i kao eliksir života. Naposljetku, blagotvorni učinci maslinovog ulja na ljudsko zdravlje naširoko su poznati. Stoga ne postoji bolji način za uživanje u odličnom maslinovom ulju kao što je Aminessovo ekstra djevičansko maslinovo ulje Vergal od uživanja u njemu u maslinarskoj regiji, Istri! Kako biste sačuvali uspomenu na odličan godišnji odmor, ponesite sa sobom zlatan suvenir: bocu maslinovog ulja Vergal.

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

  Prijava na newsletter za grupe

  Prijavite se na naš newsletter za grupe i primite pravovremene informacije o našoj grupnoj ponudi i akcijama​.

    Infosit