×
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta soba!

  Rezerviraj Promo code
  REZERVACIJE: +385 52 858 600
  Izbornik

  Zašto sada rezervirati odmor s Aminessom u 2019.

  Galerija fotografija

  14.1.2019.

  Ovdje i sada započnite odbrojavanje do sljedećeg odmora! Savršeno je vrijeme da se pobrinete za odlazak na odmor iz snova u 2019. godini, a prvi je korak da ga rezervirate odmah sada. Nekoliko razloga zašto to učiniti:

  Odmor kakav želite

  Želite li kvalitetno provesti vrijeme ispunjeno zanimljivim aktivnostima s obitelji? Tražite odredište koje će vratiti žar uspavanoj vezi? Želite provesti odmor u aktivnom istraživanju regije? Opušteno pregledajte opcije koje se nude i pronađite pravo odredište s Aminessom u Istri ili Dalmaciji.

  Široka dostupnost

  Buđenje u hotelskoj sobi uz osvježavajući morski zrak ili zadivljujući pogled na more. Slušanje valova kako se sudaraju s obalom s terase kamp kućice. Zajednička večera pod zvjezdanim nebom, u okruženju predivne prirode na savršenom mjestu za kampiranje. Ranijim rezervacijama korak ste bliže ostvarivanju odmora kakav želite jer će se vaše želje u vezi sa smještajem vrlo vjerojatno moći ispuniti zbog manje problema s dostupnošću.

  Ugrabite nevjerojatnu pogodnost

  Savršeni odmor za manje novca! Drugim riječima, ranijim rezervacijama možete dobiti baš onakav odmor o kakvom ste uvijek sanjali po posebnoj cijeni.

  Pripremite se za odmor u prekrasnoj Istri! Pronađite najbolje mjesto za nevjerojatan odmor tik do plaže u selu za odmor Amber Sea Luxury Village unutar kampa Maravea Camping Resort u Novigradu. Kamp je također vrhunsko odredište za obiteljski odmor s velikim izborom mobilnih kućica, osobito u obiteljskom selu za odmor Mirami Family Village. Za bijeg od svakodnevnih gužvi i žurbe pogledajte također ponudu mobilnih kućica Sirena Holiday Homes. Zašto se ne počastite odmorom na kojem ćete uživati u izvrsnom hotelima Aminess Maestral Hotel**** ili Aminess Laguna Hotel*** u Novigradu? 

  Otkrijte ljepotu Dalmacije boravkom na poluotoku Pelješcu ili otoku Korčuli! Započnite dan s nevjerojatnim pogledom na more, provedite odmor potpuno opušteni u prekrasnoj prirodi i saznajte više o gastronomiji i bogatom kulturno-povijesnom naslijeđu rezervacijom hotela Aminess Grand Azur Hotel**** u Orebiću na Pelješcu ili Aminess Lume Hotel**** na Korčuli.

  Aminess nagrađuje sve ranoranioce s popustom od 20 %, od čega je izuzeto selo za odmor Amber Sea Luxury Village, za koje možete dobiti 10 % popusta na rezervaciju.

  Planiranje je također zabavni dio odmora

  3, 2, 1 i... rezervirajte! Sada se možete radovati nevjerojatnom odmoru koji vas očekuje u Istri ili Dalmaciji. Provjerite brojne opcije za ispunjeni odmor bez obzira ne to želite li se jednostavno odmoriti od stresa, uživati u romantičnim trenucima, provesti kvalitetno vrijeme s obitelji ili biti aktivni i istražiti prekrasne regije Istre i južne Dalmacije. S ranim rezervacijama možete započeti planirati svoj odmor u slatkom očekivanju izvrsnog provoda!

  Izvrstan početak 2019. godine!

  Postoji li bolji način za zakoračiti u novu godinu od uzbudljivog odmora koji će vas veseliti? Odaberite i iskoristite posebnu ponudu Aminessa i neka odbrojavanje započne! 

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

  Prijava na newsletter za grupe

  Prijavite se na naš newsletter za grupe i primite pravovremene informacije o našoj grupnoj ponudi i akcijama​.

    Infosit