×
  Aktivnosti za djecu u Istri
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta soba!

  Rezerviraj Promo code
  REZERVACIJE: +385 52 858 600
  Izbornik

  Najboljih 7 aktivnosti za djecu u Istri

  23.10.2018.

  Povedite svoju djecu u obećanu zemlju zabave – Istru! Plivanje i brčkanje u moru i bazenu te uzbudljive i natjecateljske aktivnosti s animatorima samo su dio raznolikog izbora zanimljivosti koji djeca mogu očekivati:

  Zabava u vodenom svijetu Istralandije

  Iznenadite svoju djecu najboljim provodom ikada u vodenom parku Istralandia kraj Novigrada! Arena s vodenim prskalicama, raznolik izbor bazena za obitelji i djecu, bazen s valovima, brojni tobogani i atrakcije recept su za savršenu zabavu u vodenom svijetu koji neće zaboraviti.  Imajte na umu da određene atrakcije zahtijevaju minimalnu visinu od 1 m, 1,20 m i 1,40 m, tako da možete planirati unaprijed.

  Odvažite se na zip-line u Pazinu

  Vrijeme je za adrenaliiiiiin! Pazin je iznimno mjesto koje vrijedi posjetiti zbog njegovog jedinstvenog dvorca i prirodnih fenomena. Za nezaboravno putovanje odvažite se na pustolovinu i spustite niz zip-line iznad Pazinske jame.

  Prapovijest u Dinoparku

  Nezaboravna igrrrra s dinosaurima! Povedite djecu u šetnju mediteranskim zelenilom i razgledajte dinosaure u stvarnoj veličini u Dinoparku u Funtani, južno od Poreča. Osim nevjerojatnog prizora prapovijesnih stvorenja, vaša djeca također mogu uživati u brojnim drugim atrakcijama – od cirkuske predstave do mini luna parka i igrališta.

  Nevjerojatan svijet riba

  Doživite podvodni svijet koji oduzima dah! Vodeni akvariji u Rovinju, Umagu i Puli pružaju vašoj djeci mogućnost da izbliza upoznaju brojna morska stvorenja, dok se u Poreču mogu diviti gmazovima u akvariju i terariju.

  Podvodna pustolovina u Verudeli

  Prošećite morskim dnom! Za ovo jedinstveno iskustvo povedite svoju djecu (stariju od 10 godina) u Podvodni park Verudela. Neka iskušaju svoju koordinaciju pod morem i upoznaju nevjerojatne životinjske vrste koje žive u moru.

  Zvjezdano iskustvo u Višnjanu

  Posegnite za zvijezdama u zvjezdarnici u Višnjanu! Ovaj šarmantni gradić dovoljan je razlog za izlet, stoga odaberite jedan četvrtak i provedite večer promatrajući nebo teleskopom. Izvrsna prilika da zakoračite prema svemiru i zvijezdama koje poznajete samo iz knjiga.

  Povratak u srednji vijek u dvorcu Sanc. Michael

  Neka vaša djeca na jedan dan zamisle da su vitezovi u srednjovjekovnom tematskom parku! Želite li krenuti na putovanje u srednji vijek, uputite se u drveni dvorac Sanc. Michael kraj Svetvinčenta. Osim zabave koju nude dječji vrtuljak, katapult, streljaštvo i pregled srednjovjekovnih zanata, djeca također mogu hraniti domaće životinje i družiti se s njima.

  Savršeni godišnji odmor

  Nezaboravni trenuci na odmoru – nije li to ono što priželjkujete za svakog člana svoje obitelji na godišnjem odmoru u Istri? Uživajte na plaži i bazenu sa svojom djecom, potaknite ih na sportske i zabavne aktivnosti te dodajte dašak čarolije svom godišnjem odmoru i odvedite svoju djecu na uzbudljivu pustolovinu koju nikada neće zaboraviti.

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

  Prijava na newsletter za grupe

  Prijavite se na naš newsletter za grupe i primite pravovremene informacije o našoj grupnoj ponudi i akcijama​.

    Infosit