×
  Uživajte u predsezoni u Novigradu s Aminessom
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta soba!

  Rezerviraj Promo code
  REZERVACIJE: +385 52 858 600
  Izbornik

  Uživajte u predsezoni u Novigradu s Aminessom

  4.5.2017.

  Uskrs je za nama pa se sve misli okreću početku još jedne, čini se, obećavajuće turističke sezone u Aminess hotelima i kampovima u Novigradu. Za razliku od mnogih drugih hotela, Aminessovi rade cijele godine što našim gostima pruža mogućnost da na odmor odu onda kada to njima najviše odgovara.

  Što se tiče izbora, nema mu kraja! Ljetni su mjeseci naravno najtraženiji, a hoteli i kampovi vrve turistima koji vrijeme provode uz bazen i na plaži. No sve veći broj posjetitelja bira uživanje u čarima Istre u mjesecima kada nema hordi turista, odnosno izvan špice sezone. Zavidna ponuda sportskih i wellness sadržaja, mnoštvo aktivnosti i legendarna, topla Aminessova dobrodošlica čine Novigrad savršenom destinacijom za odmor i istraživanje.

  Svaka je sezona posebna, ali predsezona ima poseban šarm. Grad se polako budi iz zimskog sna, a lokalno stanovništvo, koje će uskoro danonoćno posluživati brojne ljetne turiste, još uvijek ima dovoljno vremena za opuštanje i kvalitetno druženje s gostima. Zatišje pred buru – tako bismo mogli nazvati period kad se destinacija priprema za sezonu, ali ne radi još punom parom.

  I vrijeme je izvrsno u predsezoni. Istarska klima privlačna je čitave godine, što je jedan od razloga zašto je Novigrad jedna od top destinacija za sportske pripreme u Hrvatskoj koja uz izvrsne sportske sadržaje, poput nogometnih, teniskih i rukometnih terena, nudi i prirodne ljepote. Prosječne temperature u predsezoni i više su no ugodne, a pojedincima su dovoljno visoke za plivanje u čistom Jadranu. Ovo je doba godine mnogo ugodnije za one koji preferiraju nešto aktivniji odmor od izležavanja na plaži.

  Uz brojne sportske sadržaje dostupne u Aminessovim hotelima i kampovima, veličanstvena istarska regija prepuna raskošnih zelenih brda, kamenih mjestašaca na uzvisinama te povijesnih obalnih gradića samo čeka da je otkrijete. Bicikliranje i pješačenje dvije su iznimno popularne predsezonske aktivnosti, a uz razvijenu mrežu staza i karte, istraživanje je vrlo jednostavno, pogotovo zato što vam je Aminessovo osoblje uvijek pri ruci zatrebate li savjet, najam opreme ili bilo što drugo za najbolji doživljaj destinacije.

  Mirnije je razdoblje mnogo prikladnije za otkrivanje okolice i sela, a skrivene ulice i restorani mnogo su prazniji nego ljeti omogućujući vam da upijete šarm i atmosferu naše fantastične regije.

  Odmicanjem predsezone sve je više događanja u gradu i u Aminessovim objektima – svakako se raspitajte kod recepcijskog osoblja o događanjima tijekom vašeg boravka. Obiteljima savjetujemo da zaokruže 3. lipnja na kalendaru jer tada vrata otvara Istralandia – omiljeno mjesto nadomak Novigrada koje je proglašeno jednim od 5 najboljih vodenih parkova u Europi.

  Koju god sezonu odabrali, Aminessovo osoblje učinit će sve da vaš odmor učini nezaboravnim doživljajem.

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

  Prijava na newsletter za grupe

  Prijavite se na naš newsletter za grupe i primite pravovremene informacije o našoj grupnoj ponudi i akcijama​.

    Infosit