×
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta soba!

  Rezerviraj Promo code
  REZERVACIJE: +385 52 858 600
  Izbornik

  Provedite uskršnji odmor u Istri u 2019.

  18.3.2019.

  Budite aktivni i kreativni, neka vas očara buđenje prirode koje će vas ostaviti bez daha tijekom Uskrsa 2019. godine u Istri! Uzmite nekoliko slobodnih dana i upotrijebite školske praznike kao savršenu izliku za uživanje u divnom i uzbudljivom uskršnjem odmoru s obitelji. Posjetite prekrasan grad Novigrad i dopustite Aminessu da vam pruži savršen ugođaj. Pogledajte posebne ponude i odaberite onu koja odgovara vašim potrebama i željama.

  Uživajte u wellnessu, sportu i ukusnoj hrani

  Proljeće vas mami da odaberete aktivnost i posvetite joj se! Započnite dan vježbom (teretana za buđenje i aerobika u vodi), pođite u šetnju divnom šetnicom u Novigradu, uzmite bicikl i krenite na vožnju regijom. Počastite se odličnim uskršnjim specijalitetima kao što su poseban bogati tradicionalni uskršnji doručak, švedski stol za Ribarsku večer na Veliki petak i tradicionalni švedski stol na Uskrs (u oba je švedska stola uključeno piće).

  Hoteli Aminess Laguna *** i Aminess Maestral **** za Uskrs vas pozivaju na sve to i više. Uz posebnu ponudu uskršnjeg odmora u hotelu Aminess Laguna *** (19. – 22. travnja 2019.) također dobivate popust na pristup unutarnjem bazenu s grijanom morskom vodom i vrtložnom bazenu u hotelu Aminess Maestral ****, u kojem vam nudimo boravak uz besplatan pristup bazenu i vrtložnom bazenu, neograničenu upotrebu fitness studija i popust na Spa zonu od 20. do 22. travnja 2019.

  Napunite baterije u prirodi koja je u punom cvatu

  Odmorite se i opustite u privatnosti mobilne kućice u kampu Maravea **** ili Sirena **** tijekom uskršnjeg odmora u 2019.! Uljepšajte si Uskrs veselim bojama proljeća i radujte se jedinstvenom iskustvu u prekrasnom ugođaju. Iskoristite posebne uskršnje ponude i počastite obitelj vremenom provedenim na kvalitetan način u odličnoj mobilnoj kućici uz mnoštvo zabavnih aktivnosti od 19. do 22. travnja 2019.

  Posebne uskršnje aktivnosti

  Bez obzira na vrstu smještaja i posebnu ponudu koje odaberete, Aminess će vam osigurati uskršnji odmor sa svim tradicionalnim elementima ovog posebnog vremena, uključujući organizirani prijevoz u crkvu na uskršnju misu.

  Neka vaša djeca uljepšaju vaš odmor uskršnjim zečićima, pilićima i jajima putem bogatog zabavnog programa. Mogu sudjelovati u aktivnostima u mini klubu dvaput dnevno, izraziti svoju kreativnost bojenjem uskršnjih jaja, a možda i osvojiti nagradu za najljepše ukrašeno jaje. U subotu djeca i roditelji mogu zajedno sudjelovati u zabavnoj uskršnjoj potrazi za jajima.

  Nezaboravno uskršnje iskustvo

  Razmazite se boravkom u hotelu Aminess Maestral **** ili Aminess Laguna ***, ponovno se povežite s prirodom tijekom uskršnjeg odmora u mobilnim kućicama kampa Maravea **** ili Sirena ****. Odaberite posebnu uskršnju ponudu koja vam odgovara i sigurno ćete se odlično provesti. Zato uzmite nekoliko slobodnih dana, proslavite cvat proljeća s Aminessom i iskusite uzbudljivi obiteljski uskršnji odmor u Istri.

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

  Prijava na newsletter za grupe

  Prijavite se na naš newsletter za grupe i primite pravovremene informacije o našoj grupnoj ponudi i akcijama​.

    Infosit