×
  Upoznajte Roberta Radojkovića, novog sportskog savjetnika u Aminessu
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta soba!

  Rezerviraj Promo code
  REZERVACIJE: +385 52 858 600
  Izbornik

  Upoznajte Roberta Radojkovića, novog sportskog savjetnika u Aminessu

  8.6.2017.

  Mi u Aminessu u Novigradu svojim gostima nastojimo pružiti što bolje iskustvo odmora i uvijek smo u potrazi za novim načinima da vam boravak kod nas ostane u što dužem sjećanju. Zato nam je jako važno da osjetite našu profesionalnost, doživite okus lokalnih proizvoda, jedete zdravo i uživate u aktivnom odmoru (što je osobito važno mnogim našim gostima).

  Imajući sve to na umu, čast nam je zaželjeti dobrodošlicu istarskom sportašu Robertu Radojkoviću u Aminessov tim. On će ovoga ljeta biti vrlo zauzet u hotelu Aminess Maestral u kojem će biti dostupan svima koji žele naučiti više o onome u čemu je Robert stručan, a to su trčanje, plivanje, biciklizam i pravilna sportska prehrana. Njegov će zadatak biti pružati stručne savjete mnogim profesionalnim sportašima i sportašicama koji svake godine posjećuju Novigrad. No, Robert će biti i podrška amaterskim sportašima koji žele poboljšati svoju sportsku izvedbu.

  Robert, koji je rođen u Puli, a sada živi u Poreču, simbol je rastuće reputacije sjeverozapadne Istre kao destinacije sportske izvrsnosti. Od početka sportske karijere u biciklističkom klubu „Kamen Pazin“ u dobi od 16 godina neprestano je pomicao svoje fizičke granice te je, zahvaljujući tome, postao natjecatelj najzahtjevnijeg triatlona Ironman. Prvo mjesto na utrci Red Bull Wings for Life u Sloveniji 2015. godine te prvo mjesto na ultramaratonu ASOLO na 100 km 2016. godine samo su neka od njegovih mnogobrojnih sportskih postignuća.

  Robert od vas neće očekivati impresivne rezultate poput vlastitih (osim ako vi to želite!), već će vam biti na raspolaganju ako želite saznati kako dobiti najviše od svojeg programa vježbanja ili naučiti više o uravnoteženoj prehrani. Ključni dio njegove usluge predstavlja personaliziran pristup svakom gostu.

  Zadovoljstvo nam je zaželjeti dobrodošlicu lokalnom profesionalnom triatloncu u svoj tim, što je još jedan primjer naše predanosti razvoju Novigrada kao vrhunskog sportskog odredišta. Uz neke od najboljih sportskih objekata u regiji, Aminess u Novigradu dugogodišnji je domaćin sportašima i sportskim klubovima. Ugostili smo neke od svjetskih imena, poput pobjednice Wimbledona Serene Williams i nogometne akademije Manchester Cityja, pa sve do školskih klubova. Uzimajući u obzir široki spektar sportskih disciplina – nogomet (preko 100 nogometnih timova izabralo je Novigrad za svoje sezonske pripreme 2016. godine), rukomet, biciklizam, tenis i kajak – u kombinaciji s čuvenom gostoljubivosti Aminessa, nagrađivanom spa zonom i skrivenim bonusima poput Roberta, nije li vrijeme da razmislite kako Aminess može ispuniti vaše sportske želje?

  Više informacija o svim sportskim aktivnostima u Aminessu u Novigradu potražite ovdje.

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

  Prijava na newsletter za grupe

  Prijavite se na naš newsletter za grupe i primite pravovremene informacije o našoj grupnoj ponudi i akcijama​.

    Infosit