Kampiranje ili hotel u 2020. godini – Što to znači za vas?

31.01.2020.

Kako vam zvuči odmor u prekrasnom okruženju i ponovno povezivanje s prirodom? Osjećate li da je vrijeme da se razmazite na odmoru? Bilo da odaberete kampiranje ili hotel, Aminess je i u Istri i Dalmaciji izvrstan partner za ostvarivanje odmora koji ste zamišljali... i puno više od toga. Pogledajte što možete očekivati i kako svoj odmor možete maksimalno iskoristiti..

Odite na kampiranje...

Pobjegnite od užurbanih ulica vašeg grada i opustite se u prekrasnom okruženju! Kao jedno od najboljih odredišta za kampiranje, Istra svojom očaravajućom obalom i čarobnim seoskim krajolikom oduzima dah. Zamislite da se budite uz zvuk cvrčaka, cijeli dan opuštate uz more i uživate u boravku na otvorenom.

Kampiranje vam također omogućuje da sve radite vlastitim tempom te prema svojim željama – da spavate kada želite, pripremate hranu koju volite i koja je po vašem ukusu te da promatrate zvijezde na večernjem nebu. To je savršena prilika za aktivnosti s vašim najmilijima, bilo da se radi o pripremanju i postavljanju opreme na parceli, istraživanju prirode ili zabavljanju na otvorenom.

Za besprijekornu pustolovinu kampiranja u Istri odaberite pravo mjesto gdje ćete kampirati. U tome vam pomaže Aminess. Aminess Maravea Camping Resort i Aminess Sirena, koji je nedavno dobio ADAC Superplatz nagradu za 2020. godinu, ne nude samo prostrane parcele u prekrasnom okruženju, sa svim potrebnim priključcima i odličnim sanitarnim čvorovima, već i opciju odabira raznih vrsta mobilnih kućica za vaš boravak. Oba kampa omogućuju vam da u potpunosti doživite ljepotu i nasljeđe Novigrada i Istre te nude izvrstan odabir aktivnosti, zabave i gurmanskih iskustava na licu mjesta. 

Odsjednite u hotelu...

Potpuno se opustite i uzmite predah od kućanskih poslova i svakodnevne rutine te umjesto toga uživajte u trenucima blagostanja! Odsjednite u ugodnoj sobi s prekrasnim pogledom na more i mediteransko zelenilo, uživajte u velikom izboru ukusne hrane s lokalnim štihom te se razmazite i dopustite da na odmoru drugi ugađaju vama. Osim bogate gurmanske ponude, hoteli Aminess u Istri i Dalmaciji, na jedinstvenim lokacijama te samo par koraka od mora, nude bazene, širok odabir sportova i zabave, wellnessa i ostalog.

Da biste uistinu doživjeli čari Istre, odaberite hotel Aminess Maestral**** ili hotel Aminess Laguna*** u Novigradu. Također, vaša oaza mira i mjesto na kojem možete uživati u netaknutoj prirodi Dalmacije mogu biti hotel Aminess Grand Azur**** u Orebiću na Pelješcu ili hotel Aminess Lume**** na otoku Korčuli.

Doživite Istru i Dalmaciju... uz Aminess

Istražite prekrasne krajolike Jadranskog mora te pronađite savršeno mjesto za odmor i smještaj u Istri i Dalmaciji! Bilo da ste ljubitelj kampiranja ili više volite smještaj u hotelu, Aminess je ovdje za vas da vam osigura odmor kakav ste oduvijek htjeli.


Želite li među prvima dobiti

Novosti & Ekskluzivne ponude?

Pretplatite se na naš newsletter
 

Garancija najbolje cijene

Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta soba!

banner1 banner2