×
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta soba!

  Rezerviraj Promo code
  REZERVACIJE: +385 52 858 600
  Izbornik

  Sudjelujte i vi u utrci Novigrad Cittanova Run 2018.

  Galerija fotografija

  14.09.2018.

  Trčite radi izazova. Trčite s obitelji i prijateljima. Trčite i upoznajte Novigrad. Trčite za nagradu. Ili jednostavno trčite iz zadovoljstva! Sudjelujte u utrci Novigrad Cittanova Run 2018. i dodajte malo aktivnosti svom boravku u ovom prekrasnom istarskom gradu.

  Kada i gdje

  Treći put za redom, Aminess Hotels & Campsites domaćin je utrke Novigrad Cittanova Run u subotu 6. listopada 2018. Osim za dječju utrku, svi koji su zainteresirani za sudjelovanje moraju se prijaviti do 2. listopada ili na sam dan utrke na startnoj liniji. Događaj uključuje i kategorije utrka za Prvenstvo Hrvatske u cestovnom trčanju 2018., a prijaviti se možete od 30. rujna do 3. listopada na web-mjestu Hrvatskog atletskog saveza.

  Svaka utrka započinje kod hotela Aminess Maestral Hotel **** i zatim, ovisno o kategoriji, ruta se nastavlja duž šetališta i obale, kroz povijesni centar Novigrada, sve do sela Dajla kroz kamp Aminess Park Mareda za najdužu utrku. Ovaj je događaj aktivno slavlje svega što Novigrad može ponuditi.

  Odaberite svoju utrku

  Priprema, pozor, kreni! Te će riječi prvi čuti najmlađi sudionici. Utrka Fun Run započinje u 10:00 h i pruža priliku djeci u dobi od 6 do 8 te od 9 do 10 godina da pokažu koliko su brzi. Pola sata kasnije započinje duža utrka u sklopu Prvenstva Hrvatske u cestovnom trčanju. U toj utrci mogu sudjelovati sve osobe starije od 10 godina. Utrka je duga 3 km i vodi prema povijesnom centru Novigrada te natrag.

  Sve ostale utrke započinju u 11:00 h, a među njima su utrka Prvenstva Hrvatske u cestovnom trčanju na 5 km za sudionike starije od 14 godina, utrka Prvenstva Hrvatske u cestovnom trčanju na 10 km i polumaraton na 21 km za sve starije od 16 godina. Ako smatrate da je polumaraton predugačak za vas, razmislite o štafeti. Udružite se s partnerom ili prijateljem tako da svatko od vas trči polovicu rute, tj. 10,5 km.

  Učinite to za sebe – ili za nagradu

  Osjećaj postignuća i zadovoljstva koji ćete osjetiti nakon dovršetka utrke jednostavno je neprocjenjiv. Nagrada za uspjeh samo je dodatan poticaj. Drugim riječima, na utrci Novigrad Cittanova Run 2018. svi su pobjednici!

  Najmlađi će trkači za sudjelovanje dobiti medalju i osvježenje nakon utrke, a svi ostali sudionici uz to će dobiti i ručnik, vrećicu za tenisice za trčanje i bocu s logotipom. Najbolji trkači mogu se veseliti i dodatnim nagradama, ovisno o kategoriji i rezultatu: od poklon-paketa koje je pripremio Aminess, ručka za dvoje u restoranu Ventola, pristupa spa zoni wellness centra Aminess Maestral do polupansiona za vikend ili šestodnevnog boravka u smještaju koji nudi Aminess.

  Bila kiša ili sunce, trčite!

  Jesensko vrijeme možda jest promjenjivo, uz oblake, kišu ili neprekidno sunce, no 6. listopada 2018. ništa od toga neće zaustaviti ovu uzbudljivu utrku. Sudjelujte u utrci ili dođite podržati trkače i zabavite se na ovogodišnjem izdanju Novigrad Cittanova Run 2018.!

   

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

  Prijava na newsletter za grupe

  Prijavite se na naš newsletter za grupe i primite pravovremene informacije o našoj grupnoj ponudi i akcijama​.

    Infosit