×
  Što je novoga u kampu Aminess Maravea Camping Resort?
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta soba!

  Rezerviraj Promo code
  REZERVACIJE: +385 52 858 600
  Izbornik

  Što je novoga u kampu Aminess Park Mareda?

  1.12.2017.

  Predstavljamo vam Amber Sea Luxury Village i još mnogo toga!

  Premda nam dolazi zima, a iduće ljeto još je daleko, Aminessov tim u Novigradu zaposlen je pripremama za 2018. u nadi da će nam donijeti najbolju sezonu dosad. Svakako imamo puno razloga za veselje i pregršt novih sadržaja u kojima ćete moći uživati.

  Krenimo od kampa Aminess Park Mareda, jednog od naših dvaju potpuno opremljenih kampova u Novigradu. Budući da ga krasi predivna priroda, kristalno čisto Jadransko more i zapanjujući zalasci sunca, Aminess je odlučio urediti novo naselje posvećeno prirodnim ljepotama i pogledima koji oduzimaju dah.

  U novom kompleksu Amber Sea Luxury Village jamčimo vam najljepše zalaske sunca i izvanrednu gostoljubivost Aminessovog tima. Amber Sea Luxury Village posebno je osmišljen luksuzni kompleks s 25 klimatiziranih mobilnih kućica na samoj obali i, kao takav, savršen ambijent za promatranje spektakularnih zalazaka sunca u Istri.

  Mobilne kućice imaju interijer površine 34 m2 i djelomično natkrivenu terasu od 26 m2. Krasi ih vrhunski dizajn, a sastoje se od 2 spavaće sobe i 2 kupaonice te dodatnih sadržaja za ugodan boravak, od potpuno opremljene kuhinje s perilicom posuđa do stalka za bicikle pored svake kućice.

  Opustite se u bazenu Amber Sea Luxury Villagea, upijajte beskrajne zrake sunce pored mora ili iskoristite sadržaje kampa Aminess Park Mareda kojih je svakim danom sve više. U Aminessu znamo da su za uspješan odmor potrebni sadržaji i aktivnosti za svaku dob te s ponosom najavljujemo još nekoliko uzbudljivih novosti u ponudi kampa Mareda.

  Poznato je da je Istra raj za gurmane. Vina, hrana, zanatska piva i razne delikatese koje ova regija nudi razlozi su zašto se smatra gourmet prijestolnicom Hrvatske. Prepustite se kulinarskim užicima u novom konceptu restorana-trgovine sa show cookingom i cjelodnevnom ponudom najfinijih poslastica istarske gastronomije.

  Imamo još dobrih vijesti za sve vas koji volite dobro papati – ponuda će uključivati i zasebnu grill zonu s bogatom ponudom odrezaka, odležanog mesa i burgera. Bit će to mesna gozba za sve ukuse! Što bi odmor u Hrvatskoj bio bez jednog koktela ili dva koji će vam pomoći da se istinski opustite? Uživajte u lounge baru s bogatim izborom koktela i prezalogajite nešto iz ponude tapasa, voća i sendviča.

  Higijenski standardi važan su dio dobre ugostiteljske ponude te će moderan sanitarni objekt biti još jedan novi sadržaj kampa Mareda u 2018.

  Kamo s djecom dok se vi opuštate? Aminess donosi još inovacija: ove sezone nudimo teen room ili prostoriju za tinejdžere s lounge zonom koja je posebno privlačna za mlade koji preferiraju ljenčariti te multifunkcionalno sportsko igralište za nogomet, košarku i rukomet za one aktivnije.

  Aminess Amber Sea Luxury Village bit će zona bez kućnih ljubimaca, no u kampovima u Novigradu nudimo vam brojne strukture u kojima su ljubimci dobrodošli, u koje spada i novo ograđeno vježbalište za vaše četveronožne prijatelje.

  Nemojmo zaboraviti na nevjerojatne zalaske sunce koji će našim gostima priuštiti tisuće uspomena idućeg ljeta. Navratite do naše slikovite šetnice uz more s posebnim mjestom za fotografiranje na kojem ćete uloviti neodoljive zalaske sunca i uspomene na savršeno istarsko ljeto.

  Čini se da će ljeto u kampu Aminess Park Mareda biti vrlo uzbudljivo. Vidimo se tamo! Više informacija o novom kompleksu Aminess Amber Sea Luxury Village potražite ovdje.

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

  Prijava na newsletter za grupe

  Prijavite se na naš newsletter za grupe i primite pravovremene informacije o našoj grupnoj ponudi i akcijama​.

    Infosit