×
  Dočekajte Novu godinu 2019. s Aminessom u Novigradu
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta soba!

  Rezerviraj Promo code
  REZERVACIJE: +385 52 858 600
  Izbornik

  Dočekajte Novu godinu 2019. s Aminessom u Novigradu

  30.10.2018.

  Započnite odbrojavanje... do vašeg sljedećeg odmora, do posjeta Novigradu, do opraštanja od ove godine i dočekivanja nadolazeće 2019. Ima li boljeg načina da krenete u nove avanture koje vas očekuju u novoj godini od boravka za pamćenje u šarmantnom Novigradu? Pogledajte što sve možete očekivati:

  Posebni trenuci s dragim ljudima

  Romantični bijeg samo za vas dvoje, kvalitetni trenuci s obitelji ili zabava s grupom prijatelja – bez obzira na to što se odlučili, čeka vas fantastičan i nezaboravan provod. Naposljetku, nisu li izvanredni trenuci neusporedivo posebniji kada ih dijelimo s ljudima koji nam najviše znače i s kojima se najbolje zabavljamo?

  Silvestrovo s Aminessom

  Priuštite si oproštaj od 2018. godine s Aminessom koji nećete zaboraviti! Pripremite se na zabavu uz glazbu uživo i opuštanje do kraja u ambijentu savršenom za donošenje novogodišnjih odluka. Aminess Maestral Hotel **** i Aminess Laguna Hotel*** u Novigradu očekuju vas s uzbudljivim novogodišnjim programom i izvanrednom hranom.

  Iskoristite posebnu ponudu u bilo kojem od dva hotela, uz 10 % popusta u Aminess Maestral Hotelu ****, i prepustite se izvrsnoj hrani i zabavi tijekom četiri dana, od 29. prosinca do 2. siječnja. Bezbrižno se probudite uz pogled na more znajući da vas švedski stol čeka sa spremnim doručkom. Možete se radovati izvanrednim večerama, poput švedskog stola prepunog istarskih specijaliteta (30. prosinca), gala-večere na Silvestrovo s uključenim aperitivom i čašom pjenušavog vina te švedskog stola s ribljim specijalitetima tijekom novigradske Ribarske noći (1. siječnja).

  Osim toga, odvojite trenutak za maženje i paženje u obliku tretmana lica i masaže uz 10 % popusta u wellness centru u Aminess Maestral Hotelu ****, bez obzira u kojemu ćete od dvaju hotela odsjesti. Vaša će djeca u to vrijeme biti zabavljena boravkom u mini-klubu za djecu dobi 4 – 12 godina. Imajte na umu da gosti Aminess Maestral Hotela **** također imaju na raspolaganju unutarnji bazen s grijanom morskom vodom te fitness centar.

  Započnite i završite u Novigradu

  Dočekajte kraj 2018. u šarmantnom Novigradu u prekrasnoj Istri! Iskoristite priliku i zaključite dobru godinu iza sebe uz odmor u opuštenom ambijentu i bogat zabavni program. Uživajte u miru i tišini uz more zimi u kombinaciji s izvrsnim provodom koji vas čeka u Aminess Maestral Hotelu **** ili Aminess Laguna Hotelu***.

  Kada kucne dugoočekivani čas, podignite čašu za sve prekrasne trenutke koje ste doživjeli u 2018. i nazdravite fantastičnim trenucima koji su pred vama u nadolazećoj godini. Naglas izgovorite „10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1” i… zaželite sretnu Novu 2019. godinu! I ne zaboravite! Ako se po prvom danu nove godine poznaje njen ostatak, bit će to jedna krasna godina!

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

  Prijava na newsletter za grupe

  Prijavite se na naš newsletter za grupe i primite pravovremene informacije o našoj grupnoj ponudi i akcijama​.

    Infosit