×
  Aminess loyalty Ami+
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta soba!

  Rezerviraj Promo code
  REZERVACIJE: +385 52 858 600
  Izbornik

  Aminessov program vjernosti za dugotrajne odnose

  01.04.2019.

  Vi ste u središtu pozornosti! Aminessu je stalo, ne samo do pružanja izvrsnog smještaja i ambijenta, nego i da svaki vaš odmor bude poseban. Poput dobrog prijatelja, Aminess vam pruža podršku, pouzdan je, obraća pozornost na vaše potrebe, zabavan je te njeguje prijateljstvo i potiče dugotrajne odnose. U tu svrhu Aminess nudi program vjernosti i srdačno vas poziva da mu se pridružite. 

  Što je program vjernosti Ami+?

  Program vjernosti Ami+ u biti je znak zahvalnosti! Drugim riječima, bez obzira na to sviđa li vam se Dalmacija ili preferirate Istru, Aminess želi posebnim pogodnostima nagraditi goste koji se vraćaju u bilo koji od naših smještajnih objekata: Aminess Maestral Hotel****, Aminess Laguna Hotel***, Aminess Maravea Camping Resort**** i Aminess Sirena**** u Istri kao i Aminess Grand Azur Hotel**** i Aminess Lume Hotel**** u Dalmaciji. 

  Kako postati članom

  Veoma jednostavno! Sve što trebate učiniti jest ispuniti obrazac na web-mjestu Aminessa ili na recepciji Aminessova hotela ili kampa. To je to – unutar 24 sata od registracije postajete članom! 

  Kako to funkcionira

  Broji se svaki vaš posjet! Rezervacijom smještaja izravno na web-mjestu Aminessa ili u centru za rezervacije, uživanjem u vrhunskoj hrani u Aminessovim restoranima i barovima, upotrebom sportskih objekata te odlaskom u wellness zonu skupljate bodove. Kao nositelj kartice Ami+ Card za svaki potrošeni euro dobivate jedan bod. Samo upamtite da sve usluge koje upotrebljavate ne plaćate gotovinom ili kreditnom karticom, nego na račun sobe kako biste na temelju svoje potrošnje prikupili bodove vjernosti. 

  Isto vrijedi i za program Ami+ Premium. Ali kako biste postali članom tog programa, morate unutar jedne godine prikupiti najmanje 3000 bodova. 

  Što imate od toga

  Nagrade, pogodnosti, popuste, što god! Bez obzira na to jeste li ponosni nositelj kartice Ami+ Card ili imate Premium članstvo, u Aminessovim hotelima i kampovima boravite po posebnim cijenama. Drugim riječima, prikupljene bodove možete iskoristiti za ostvarenje popusta prilikom plaćanja. 

  Članstvom u našem programu vjernosti također ostvarujete pravo na ekskluzivne ponude samo za članove, kao i mogućnost ranije prijave i kasnije odjave, kada je to moguće. Nadalje, Aminessovi restorani i barovi, wellness zone i sportski objekti pozivaju vas na stvaranje nezaboravnih i divnih sjećanja te vam u tu svrhu daju 5 % (Ami+ Card) ili 10 % (Premium) popusta. 

  Članovi programa Ami+ Premium mogu očekivati i dodatne pogodnosti – jedno od njih je i poklon prilikom dolaska. Kao gost hotela dobivate i piće dobrodošlice, a papuče i ogrtač čekat će vas u vašoj sobi. Prilikom odlaska iz Aminessove kamp kućice ili hotela dobit ćete nešto za osvježenje za siguran put doma.

  Vjernost se isplati

  Aminess je dom. Predstavlja mjesto koje volite, na kojem se osjećate dobro i na koje se uvijek želite vratiti. Članstvom u programu vjernosti Ami+ svoj dugotrajni odnos s Aminessom podižete na novu razinu na kojoj ćemo vas razmaziti i zasuti posebnim pogodnostima tijekom vašeg boravka u Aminessovim hotelima i kampovima u Istri i Dalmaciji. I to svaki put.

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

  Prijava na newsletter za grupe

  Prijavite se na naš newsletter za grupe i primite pravovremene informacije o našoj grupnoj ponudi i akcijama​.

    Infosit