×
  Plaže u Aminessu: Gdje se kupati u Dalmaciji i Novigradu
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta soba!

  Rezerviraj Promo code
  REZERVACIJE: +385 52 858 600
  Izbornik

  Plaže u Aminessu: Gdje se kupati u Dalmaciji i Novigradu

  12.5.2017.

  Slušajte.

  Čujete li?

  Nježni zvuk valova, cvrkut ptica.

  Tako izgleda vaš boravak u hotelu Aminess Lume u Brni na otoku Korčuli, jednom od Aminessovih hotela i kampova na samom moru u Istri i Dalmaciji.

  Nije svaka naša soba uz more kao u hotelu Lume, no svi naši kreveti imaju jednu zajedničku karakteristiku – STVARNO kratak put do STVARNO fantastične plaže!

  Uz savršeno sunčan dan, poglede koji oduzimaju dah i primamljivo čisto more, sve što trebate je udobno mjesto na koje ćete odložiti ručnik. Koju god Aminessovu lokaciju odabrali – Novigrad, Brnu ili Orebić na poluotoku Pelješcu, imate pregršt izbora!

  Izraz „blizu plaže“ u hotelu Aminess Lume znači da je put do skoka u more kratak, no – i zadržite ovo za sebe – slijedite li obalni put desno od hotela gledajući more, uskoro ćete stići do jedne od najbolje čuvanih tajni Korčule – Uvale Istruga. Ondje se nalazi rijetka pješčana plaža u vrlo dubokom zaljevu u kojem je i Roman Abramovič usidrio svoju mega jahtu daleko od očiju javnosti. A takvih božanstvenih mjesta je duž Jadrana nebrojeno mnogo.

  Ne volite pješačiti? U tom slučaju odaberite hotel Aminess Grand Azur u Orebiću, koji od grada Korčule dijeli tek kratka vožnja trajektom. Ondje vas očekuju udobnost s 4 zvjezdice i prekrasna šljunčana plaža odmah ispred hotela. Plaža koju je Marko Polo kao dječak čeznutljivo promatrao s prozora sobe. Tko zna je li ga ovaj čaroban pogled nagnao na putovanja? Plaža Grand Azura ima još jednu prednost, a to je blizina svih sadržaja hotela što znači da vam kokteli ili kakav brzi zalogaj nikada nisu daleko.

  Odabrali ste Aminess u Novigradu? Odlično, jer tamo će vas stvarno razmaziti!

  Gdje god odlučili raspakirati kofere, očekuju vas vrhunske plaže. Hotel Aminess Maestral? Uživajte u prostranoj šljunčanoj plaži s Plavom zastavom i brojnim uslugama, od kajaka i pedalina do opuštanja na ležaljkama (sa ili bez suncobrana). A najbolje je što vam je legendarni centar ljetne zabave Punto Mare odmah iza ugla.

  Blizu je i kamena i šljunčana plaža hotela Aminess Laguna s kabinama za presvlačenje, tuševima, ležaljkama i suncobranima te božanstvenom hladovinom brojnih borova.

  Kampisti se u Aminessu mogu opustiti, a mogu i uživati u kvalitetnim plažama s Plavom zastavom. Odmah ispod kampa Aminess Park Mareda nalazi se uređena šljunčana plaža s brojnim sportskim sadržajima, od tenisa i odbojke na pijesku do jedrenja, kao i bar, supermarket i restoran, dok kamp Aminess Sirena ima djelomično popločenu plažu s kabinama za presvlačenje, ležaljkama i tuševima.

  I ne zaboravite, na kojoj god se od Aminessovih plaža našli, nadohvat ruke vam je prijateljska usluga po kojoj je Aminess nadaleko poznat. Jednostavno se obratite našem osoblju za pomoć i ono će učiniti sve da vaš boravak na plaži bude baš savršen.

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

  Prijava na newsletter za grupe

  Prijavite se na naš newsletter za grupe i primite pravovremene informacije o našoj grupnoj ponudi i akcijama​.

    Infosit