×
  Novigrad – omiljeno odredište za treniranje vrhunskih sportaša
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta soba!

  Rezerviraj Promo code
  REZERVACIJE: +385 52 858 600
  Izbornik

  Vrhunski sportaši odabiru Novigrad za pripremu i trening u predsezoni

  Galerija fotografija

  15.05.2018.

  Što pomaže sportašima da postanu i ostanu najbolji u odabranom sportu? Neki ističu da su imali sreće roditi se s pravim fizičkim predispozicijama ili jednom riječju, s darom. Drugi se usredotočuju na naporan rad koji ulažu kako bi bili „brži, bolji, jači” i poboljšali svoje vještine za sjajne rezultate. Osim toga, potrebni su odgovarajuća okolina i uvjeti za treniranje, kako bi se sportaši mogu prvenstveno usredotočiti na ono što rade najbolje, bez brige o ičemu drugome. Mjesto koje u potpunosti ispunjava potrebe amatera i profesionalnih sportaša nalazi se u Novigradu u Istri!

  Novigrad za sport

  Priprema, pozor, krenite... U Novigrad! Smješten u prekrasnoj Istri, ovaj primorski grad savršeno je odredište za pripremu i trening sportaša u predsezoni. Jednostavno je do njega doći automobilom ili avionom jer se u blizini nalaze dvije zračne luke – Pula na jugu istarskog poluotoka i Trst u Italiji. Osim toga, to je mjesto na kojem sportaši mogu pronaći smještaj koji im jamči potpunu udobnost, gdje na raspolaganju imaju terene i igrališta za treniranje uz različite sportske sadržaje kao što su teretane, bazeni i saune, kao i zdravu i uravnoteženu prehranu prilagođenu upravo njima.

  Sportaši bez sumnje mogu pronaći sve što im je potrebno za postizanje dobre forme u Novigradu, a more, blaga klima i osvježavajući mediteranski zrak pružaju dodatan čaroban dodir. Među ostalima, profesionalne tenisačice poput Victorije Azarenke i Serene Williams otkrile su čar Novigrada i u njemu radile na svojoj vrhunskoj formi.

  Najbolji rezultat za sport u hotelima Aminess

  Petica za smještaj. Petica za kuhinju. Petica za sportske sadržaje. Petica za Aminess. Aminess, jedan od najboljih domaćina za profesionalne sportaše u Novigradu, ugostio je sportaše poput Naomi Osaka, WTA tenisačice, te mnoge nogometne momčadi poput mlađih momčadi kluba Manchester City. 

  Hoteli Aminess, osobito Aminess Maestral, pružaju više nogometnih igrališta koja zadovoljavaju zahtjeve kvalitete koje određuje FIFA i već su ugostili više od stotinu momčadi koje su završile svoje treninge u Novigradu. Osim nogometnih igrališta, dostupne pogodnosti i usluge omogućavaju sportašima da postignu i ostanu u najboljoj formi u predivnom okruženju pokraj mora. Osim posebne prehrane, na raspolaganju im je sportska dvorana, teretana s 30 sprava za vježbanje proizvođača Technogym, wellness i spa zona, bazeni i više. Aminess je također domaćin nogometnih turnira kao što su Istria Winter Cup i Istria Youth Cup, koji okupljaju nogometne momčadi različitih dobnih skupina te poznate nacionalne i međunarodne momčadi koje igraju u prvoj ligi, kao što su A.C. Milan, Tottenham, Dinamo Zagreb, Red Bull Salzburg i AS Roma.

  Samo za profesionalce... I ljubitelje sporta

  Odlična lokacija, prekrasna priroda i blaga mediteranska klima. Izvrsni sportski tereni i igrališta, dodatni sadržaji te izvanredna, savršeno uravnotežena kuhinja. Postoje samo prednosti za odabir Novigrada za pripremu i trening, kako za profesionalne, tako i za amaterske sportaše, klubove i momčadi!

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

  Prijava na newsletter za grupe

  Prijavite se na naš newsletter za grupe i primite pravovremene informacije o našoj grupnoj ponudi i akcijama​.

    Infosit