×
  Istria Youth Cup 2019
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta soba!

  Rezerviraj Promo code
  REZERVACIJE: +385 52 858 600
  Izbornik

  Uživajte u nogometu na turniru Istria Youth Cup 2018. u Novigradu

  11.10.2018.

  Nogometna groznica 2018. nastavlja se u Novigradu na turniru Istria Youth Cup! Iskoristite priliku i gledajte buduće nogometne zvijezde koji će u Novigradu sredinom listopada pokazati svoje umijeće na terenu. U nastavku pročitajte što vas očekuje na ovom međunarodnom nogometnom turniru:

  Istria Youth Cup u brojevima

  Uživajte u pet dana nogometnog uzbuđenja! Međunarodni nogometni turnir koji su FIFA i Hrvatski nogometni savez uvrstili u svoj službeni kalendar ugostit će klubove iz sedam europskih zemalja i jedan iz SAD-a.

  Više od stotinu igrača u ukupno osam klubova sudjelovat će na turniru koji je u kvalifikacijskom dijelu podijeljen u dvije skupine. Posjetitelji imaju priliku gledati 16 utakmica na tri različite lokacije, u Novigradu, Dajli i Buzetu.

  Klubovi

  Turnir na kojem sudjeluju klubovi iz različitih zemalja, pa čak i s drugog kontinenta, predstavlja pravu poslasticu za sve ljubitelje nogometa.  U borbi za ovogodišnji naslov, turnir Istria Youth Cup ugostit će branitelje naslova 2017. – Red Bull Salzburg, predstavnike austrijske nogometne škole te pobjednika turnira 2016. godine – NK Dinamo, jedini nogometni klub iz Hrvatske koji sudjeluje na turniru.

  Ostali su sudionici momčadi iz raznih dijelova Europe koji predstavljaju različite nogometne stilove igre, što ovaj turnir čini posebno atraktivnim. Stoga ne propustite priliku gledati mlade talente nogometnih klubova FC Barcelona, S.L. Benfica, Manchester City F.C., Rangers F.C. i SK Slavia Praha. Jedini neeuropski sudionik turnira je klub LA Galaxy, predstavnik SAD-a.

  Program i lokacije

  Istria Youth Cup započinje 15. listopada 2018. službenom dobrodošlicom u Novigrad. Momčadi će sljedećeg dana odmjeriti snage na kvalifikacijskim utakmicama koje traju do 18. listopada. Nakon završenog kvalifikacijskog kruga održat će se utakmice za peto, šesto i sedmo mjesto. Dana 20. listopada drugoplasirani klubovi u obje skupine odigrat će utakmicu za treće mjesto, nakon čega slijedi završnica te dodjela nagrada.

  Utakmice se održavaju na terenima u Novigradu, obližnjem mjestu Dajla te Buzetu, gradiću smještenom na brežuljku u unutrašnjosti Istre.

  Novigrad je uvijek izvrstan domaćin

  Sve za sportaše! Novigrad je idealno mjesto ne samo zbog svog položaja na obali, blage klime i mirnog okruženja bez stresa karakterističnog za velike gradove, već i zbog toga što nudi sve što je potrebno sportašima, pogotovo nogometašima, za savršene sportske pripreme. Izvrsni sadržaji kao što su sportski tereni i dvorana, kvalitetan smještaj kao što je Aminess Maestral Hotel****, gdje su sportašima na raspolaganju wellness i fitness centar, bazeni i saune i sportska infrastruktura na dohvat ruke te restoran s posebnom prehranom za sportaše čine Novigrad uistinu savršenim domaćinom.

  Uzbuđenju nema kraja na turniru Istria Youth Cup 2018!

  Bez obzira na to za koji klub navijate, dođite u Novigrad i gledajte mlade nogometne nade u akciji. Otkrijte buduće nogometne zvijezde i uživajte u uzbudljivoj igri u prelijepoj Istri!

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

  Prijava na newsletter za grupe

  Prijavite se na naš newsletter za grupe i primite pravovremene informacije o našoj grupnoj ponudi i akcijama​.

    Infosit