×
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta soba!

  Rezerviraj Promo code
  REZERVACIJE: +385 52 858 600
  Izbornik

  Nina Badrić uživo otvara centar ljetne zabave Punto Mare

  23.06.2016.

  Stiglo je i službeno! Bit će to još jedno dugo toplo ljeto za pamćenje uz tim Aminess hotela i kampova u Novigradu. Hoteli su puni, djeca uživaju u bogatom programu aktivnosti i vrijeme je da krene zabava.

  A zabavno ljeto starta u našem centru Punto Mare, tik uz obalu, u petak 24. lipnja besplatnim koncertom jedne od najpopularnijih hrvatskih pjevačica, div(n)e Nine Badrić. Nina je bila hrvatska predstavnica na Euroviziji, a uživo će pjevati gostima Aminessa na koncertu koji počinje u 21:00. Nemojte ga propustiti ako želite ući u pravo ljetno raspoloženje.

  Nakon Nininog koncerta uslijedit će redovni program u znaku zabave i koncerata koji će se odvijati čitavog ljeta. Aminess je potpuno posvećen svojim gostima želeći im pružiti pregršt prilika za zabavu uz poslovično prijateljsku uslugu.

  Svi vi koji tražite malo akcije, ne smijete zaobići Punto Mare ovoga ljeta. Danju se opustite u savršenoj chill-out zoni birajući između kupanja u moru ili na plimnom kupalištu uz Punto Mare na rubu mora. Danju je tu i dječja zona – sigurno igralište za mališane koji se ovdje mogu zabavljati pod budnim okom roditelja. A roditelji se dotle mogu ozbiljno posvetiti upijanju sunčanih zraka i opuštanju uz zasluženi koktel. Budući da je čitava zona pokrivena wi-fi signalom, ovdje možete ostati u dodiru sa čitavim svijetom – ili ne. Zalogajčići, pizze na komad, sladoled – tu je sve što ćete trebati za samotno ljenčarenje ili obiteljski dan na moru.

  A dok sunce zalazi nad Punto Mare (ne propustite taj doživljaj s koktelom u ruci), raspoloženje se ponešto mijenja. Mališani se spremaju na spavanje pa je vrijeme da odrasli otpuste kočnice. Aminessovo osoblje brižno radi na tome da vam pruži najbolju zabavu ikad stoga se Punto Mare noću pretvara u zabavni centar za odrasle s naglaskom na zabavi, zabavi, zabavi. Birajte tematske večeri, koncerte uživo i noćne zabavne programe ili se jednostavno družite s omiljenim koktelom uz lude ritmove i povjetarac koji vam nježno mrsi kosu.

  I opustite se jer konačno je službeno: stiglo je ljeto u Aminessu!

  Za više informacija o noćnom programu centra Punto Mare potražite plakate u hotelu ili kampu, upitajte na recepciji ili pratite ljetnu zabavu na Facebook stranici Aminess Hotels and Campsites .

  Svi ste dobrodošli na otvorenje s Ninom Badrić – bit će to još jedna čarobna noć zabave u znaku Aminessaa i početak još jednog nezaboravnog ljeta na Jadranu.

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

  Prijava na newsletter za grupe

  Prijavite se na naš newsletter za grupe i primite pravovremene informacije o našoj grupnoj ponudi i akcijama​.

    Infosit