×
  Istralandia | Aminess blog
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta soba!

  Rezerviraj Promo code
  REZERVACIJE: +385 52 858 600
  Izbornik

  Istralandia – Vrhunski obiteljski provod za ljeto 2019.

  Luda vodena zabava u Istralandiji! Pripremite se za dnevni izlet u najuzbudljiviji hrvatski tematski park te pružite svojoj obitelji uzbuđenje, radost i trenutke za pamćenje. Evo kako najbolje iskoristiti dan u vodenom parku:

  23.07.2019.

  VIDEO

  Planiranje izleta

  Maksimalno iskoristite dan u Istralandiji! Vodeni je park otvoren svakog dana od 10:00 do 18:00 sati, tako da se ne morate žuriti. Nalazi se u blizini i imat ćete dovoljno vremena da isprobate sve što se nudi. Smješten je na praktičnoj lokaciji nedaleko autoceste, tako da do njega možete doći za sat vremena s bilo koje strane Istre, a iz Novigrada za samo 10 minuta.

  Zašto također ne iskoristite poseban paket ljetovanja uz Istralandiju? Odaberite polupansion uz najmanje dva noćenja u hotelima Aminess Maestral**** ili Aminess Laguna*** i uz smještaj dobivate dnevnu kartu za vodeni park za dvije odrasle osobe. Ponudu možete iskoristiti i ako biste radije proveli godišnji odmor okruženi prekrasnom istarskom prirodom u mobilnoj kućici u kampovima Aminess Sirena**** ili Maravea Camping Resort****.  

  Kada stignete u Istralandiju, brzo pronađite mjesto gdje cijeli dan možete ostaviti svoje torbe, po mogućnosti u hladu. Za savršenu udobnost unajmite ležaljku sa suncobranom ili paviljon za povremeno odmaranje nakon spuštanja niz uzbudljive atrakcije.

  Koja je vaša omiljena vodena atrakcija?

  Istralandia je mjesto beskrajne vodene zabave za svakog člana vaše obitelji! Međutim, za određene atrakcije postoje ograničenja. Za slobodan pad niz tobogan Free Fall, brzo „ispucavanje” niz tobogan Top Gun, naglo spuštanje u gumenjaku niz zatvoreni tobogan Black Kamikaze ili otvoreni tobogan Flying Boats djeca moraju biti visoka najmanje 140 cm.

  Ako su viša od 120 cm, mogu isprobati valoviti tobogan Crazy Hills ili vožnju u gumenjaku Family Rafting te iskusiti svemirsku avanturu na atrakcijama Space Rocket i Space Combo. Sva djeca viša od 1 m također se mogu spuštati niz tobogane Fantasy, Bunga Hole, Escape Hole, Sea Hole, Sky River i Mini Surf.

  Ali tobogani nisu sve što vas očekuje u Istralandiji! Uskočite u uzbudljive bazene u kojima će uživati cijela obitelj, primjerice dječji bazen za skakanje, obiteljski bazen ili dječji bazen. Svi se zajedno odlično zabavite u bazenu s valovima, a zatim se opustite u hidromasažnom bazenu dok se djeca igraju i zabavljaju u dječjoj areni za prskanje.

  Popis za pakiranje

  Spremni ste za dan u Istralandiji i ne možete ga dočekati? Nemojte zaboraviti spakirati sve što vam je potrebno od silnog uzbuđenja. Provjerite imate li osnovne stvari za plažu, kao što su krema za sunčanje, šeširi i kape, kupaći kostimi (i rezervni za preoblačenje), ručnici, naočale i maske za ronjenje ako su vam potrebne te velika zaliha osvježavajućih pića.

  Sastavite približan plan obroka i pažljivo ih pripremite ako odlučite ponijeti svoju hranu za piknik. Ako ne želite nositi hranu sa sobom, u Istralandiji postoji veliki izbor ugostiteljskih objekata u kojima možete nešto prigristi, a na jelovniku je sve od brze hrane i roštilja do zdravih malih obroka i deserta.

  Pravi izbor za nezaboravno ljetno iskustvo

  Zabava i uzbuđenje: to je srž Istralandije. Svakako je mjesto koje morate posjetiti tijekom godišnjeg odmora u Istri! Zajedno iskusite avanturu, promatrajte djecu kako trče od jedne do druge atrakcije sa širokim osmijesima na licu i provedite dan za pamćenje u ovom predivnom vodenom parku u blizini Novigrada. 

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

  Prijava na newsletter za grupe

  Prijavite se na naš newsletter za grupe i primite pravovremene informacije o našoj grupnoj ponudi i akcijama​.

    Infosit