×
  Uzmite pauzu za wellness u Istri 2019.
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta soba!

  Rezerviraj Promo code
  REZERVACIJE: +385 52 858 600
  Izbornik

  Uzmite pauzu za wellness u Istri 2019.

  Galerija fotografija

  20.12.2018.

  To ste zaslužili! Zaslužujete se odmoriti od svakodnevnih poslova, promijeniti okolinu, odmoriti se i napuniti baterije u opuštajućem okruženju: zaslužujete wellness odmor. Počastite se odmorom s Aminessom u 2019.!

  Savršeni ugođaj

  Dođite na mjesto na kojem se možete odmoriti od svakodnevnih briga! Dođite i bezbrižno provedite vrijeme uz more. Dođite i šećite prekrasnim povijesnim ulicama, a kasnije se odmorite u bazenu. Dođite u Novigrad, vaše utočište za poboljšanje zdravlja i kvalitete života!

  Dopustite da vam Aminess pruži nevjerojatan wellness doživljaj! Zakoračite u centar za wellness u hotelu Aminess Maestral**** i istražite opcije za opuštanje koje su raspoređene na više od 2500 m2.

  Zakoračite u svijet kvalitetnog života

  Odmorite cijelo tijelo u spa zoni hotela Aminess Maestral****! Pročistite um i isprobajte finsku saunu, parnu kupelj, vruću kupku, ledenu fontanu i tuševe s efektima u mirnoj atmosferi savršenog prostora za odmor.

  Vježbajte i plivajte za opuštanje od stresa

  Učvrstite svoje tijelo i rastežite se! Upotrijebite opremu Technogym dostupnu u centru za fitness veličine 260 m2 u Aminess Maestral Hotelu****, isprobajte boksačku opremu ili zaposlite svoje mišiće s pomoću opreme za pilates.

  Plivajte i odmarajte se pored bazena! Zaronite u zatvoreni bazen s grijanom morskom vodom i otplivajte nekoliko krugova ili jednostavno uživajte u vodenim efektima, slapovima i gejzirima te vrućim kupkama. Zatim se samo ispružite na ležaljci i uživajte u trenutku.

  Isprobajte tretmane za lice i tijelo

  Blistajte izvana i iznutra! Počastite svoje tijelo nevjerojatnim ritualima, kao što su Wine Therapy,

  Cleopatra ili rituali Olive Spa Touch i ostvarite jedinstven doživljaj wellnessa, sami ili sa svojim najdražima.

  Pronađite pravi tretman za sebe! Odaberite između tretmana za lice i tijelo, kao i raznih programa za uljepšavanje u trajanju od jednog do pet dana i pratite promjene na svojoj koži koja će odražavati ravnotežu koju ćete početi osjećati u zoni za wellness Aminessa. 

  Wellness za dvoje

  Počastite svoju najdražu osobu romantičnim odmorom uz luksuzni wellness! Podijelite nezaboravne trenutke u VIP Lalande zoni za opuštanje od stresa hotela Aminess Maestral****, u kojem se možete opustiti uz izvrsne tretmane i sadržaje.

  Razmazite se masažom

  Prepustite se snažnoj ili opuštajućoj masaži za nevjerojatan doživljaj nakon kojega ćete se izvrsno osjećati! Slušajte valove dok uživate u masaži na otvorenom u kutku za odmor Oleandrum u blizini kampa Aminess Sirena, u studiju za odmor i uljepšavanje kampa Aminess Maravea Camping Resort ili na plaži pored Aminess Maestral Hotela, gdje također možete dobiti masažu unutar hotela.

  Recite „da” wellnessu

  Odmorite se i uskladite tijelo i um uz nježnu glazbu, osvjetljenje i ugodan miris. Vježbajte i razmazite se tretmanima od kojih ćete se dobro osjećati u savršenom ugođaju. To ste zaslužili! Zakoračite u prekrasan svijet wellnessa s Aminessom 2019.!

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

  Prijava na newsletter za grupe

  Prijavite se na naš newsletter za grupe i primite pravovremene informacije o našoj grupnoj ponudi i akcijama​.

    Infosit