×
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta soba!

  Rezerviraj Promo code
  REZERVACIJE: +385 52 858 600
  Izbornik

  Nekoliko Aminessovih savjeta za potpun doživljaj odmora na dalmatinskim plažama

  07.07.2016.

  Zaista su rijetka mjesta na zemlji na kojima je ljeti ljepše od veličanstvenih plaža u južnoj Dalmaciji. Uz zajamčeno sunce, božanstvene temperature mora i niz gurmanskih i rekreacijskih opcija za svakoga, od romantičnih parova do većih obitelji, uopće ne čudi što su hoteli Aminess u Orebiću i Brni na Korčuli sve popularniji. 

  I dok hoteli Aminess Grand Azur u Orebiću i Aminess Lume u Brni nude kvalitetu smještaja s 4 zvjezdice uz čuvenu gostoljubivost Aminessa, bogatstvo plaža i ponuda lokacija za kupanje čine ova dva odredišta toliko poželjnima. 

  Romantični hotel Lume, smješten neposredno kraj mora, nudi nešto što mogu ponuditi tek rijetki hoteli smješteni u prvom redu do mora, a to je istinska povezanost s morem pri čemu gosti uz blagi zvuk valova mogu uživati u potpunom miru. A ima li boljeg načina za buđenje od nježnog udaranja valova o stijene podno hotela. U sve to savršeno se uklapa povremeni ptičji pjev i zvuk pokoje brodice usamljenog ribara u potrazi za dnevnim ulovom. 

  Ako samo malo prošećete iz oba hotela pronaći ćete brojne opcije za kupanje i uživanje u blagodatima predivnih plaža. Koja ste vi vrsta turista? Obitelji će ispred hotela Aminess Grand Azur u Orebiću pronaći najveći komfor jer nudi prostranu obiteljsku plažu i opsežan program aktivnosti za najmanje, dok roditelji mogu uživati u zasluženom koktelu koji će Aminessovo osoblje poslužiti na dostupnim ležaljkama. 

  A za istinski romantični odmor nema boljeg izbora od hotela Aminess Lume. Valovi koji vas ujutro nježno bude i opuštaju vas tijekom dana također su idealno okružje za posebnu večeru udvoje na hotelskoj terasi smještenoj direktno iznad mora. Ujutro možete krenuti nadesno od hotela do uvale Istruga. Ondje ćete naime pronaći jednu od rijetkih kvalitetnih pješčanih plaža u ovom dijelu Hrvatske. A još uvijek je mnogi nisu otkrili...

  Kako biste svoj obiteljski ili romantični odmor iskoristili na najbolji mogući način, Aminess želi dati svoj doprinos. Sa zadovoljstvom smo vam pripremili nekoliko posebnih paketa kako biste zaista uživali u svom odmoru. Vjerujemo da bi svatko bar jednom ljeti trebao iskusiti rajski doživljaj koji nude dalmatinske plaže. Otkrijte i naše posebne ponude za obiteljski ili romantični odmor u Orebiću i Brni koje možete iskoristiti sve do listopada. To je naime jedna od velikih tajnih dalmatinskih plaža. Čak i kad završi visoka sezona i neugodne gužve, dalmatinske plaže i dalje privlače brojne posjetitelje, a kupati se možete do kasnog listopada. 

  Romantika ili obiteljski odmor, visoka sezona ili bijeg od gužvi, Aminess je tu da vam pomogne u planiranju savršenog odmora na dalmatinskim plažama. Za više informacija o ponudama koje vam je pripremio Aminess kliknite ovdje.

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

  Prijava na newsletter za grupe

  Prijavite se na naš newsletter za grupe i primite pravovremene informacije o našoj grupnoj ponudi i akcijama​.

    Infosit