×
  Novigrad Events | Aminess Blog
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta soba!

  Rezerviraj Promo code
  REZERVACIJE: +385 52 858 600
  Izbornik

  Najistaknutiji trenuci kraja ljeta 2019. u sjeverozapadnom istarskom gradu Novigradu

  Jeste li već počeli brojiti dane do svojeg skorog odmora u Istri? Treba li vam savršen izgovor za odmor u Novigradu? Svakako pogledajte kalendar za kraj ljeta 2019., kada vas čekaju uzbudljivi događaji tijekom vašeg boravka:

  12.08.2019.

  Kino na otvorenom

  Pripremite kokice i najdraža osvježavajuća pića jer se u Novigradu održavaju Filmske noći! Pronađite svoje mjesto u parku pored mora i gradskih zidina da biste uživali u jedinstvenom iskustvu pod zvjezdanim nebom. Od 6. do 8. kolovoza možete gledati zanimljive filmove, čija se premijera održala samo nekoliko dana prije na Motovunskom filmskom festivalu. Ako propustite ove dane, Filmske noći također će se održavati i 15. i 29. kolovoza. 

  Zvuci Novigrada

  Ovo je grad koji obožava glazbu, te stoga pogledajte više glazbenih nastupa u povijesnoj jezgri grada! Pridružite se zabavnoj glazbenoj atmosferi u Novigradu uz Piazza Grande Music Nights svake subote u kolovozu i Live@Jazz Corner 16. i 30. kolovoza, koji se održava na mjestu najbolje akustike na malom mediteranskom trgu.

  Međutim, glazba ne završava s posljednjim trenucima kolovoza. Glazbe će biti na svakom koraku i u rujnu (4. i 11.) uz klape, zborove, ulične svirače i druge glazbene nastupe.

  Novigrad za djecu

  Osjećajte se ponovno kao dijete! Uđite u čaroban svijet uličnih zabavljača, klaunova, mađioničara, žonglera i glumaca u uličnim kazalištima na ulicama i trgovima Novigrada. Pripremite se za Kids’ Day 11. kolovoza i 1. rujna.

  Odlični okusi Istre i šire

  Želite li kušati nešto autohtono, lokalno i ukusno? Ako želite, posjetite Domaće je najbolje, sajam lokalnih proizvoda iz čitave Hrvatske. Cijelog ljeta sajam ide iz mjesta u mjesto duž obale, a jedinstveni domaći okusi bit će predstavljeni u luci Mandrač u Novigradu od 18. do 22. kolovoza.

  Nazdravite uz craft pivo 30. kolovoza! Aminess vas poziva na najbolje ljetno izdanje događaja Wine & Gourmet Nights, gdje vas očekuju renomirani chefovi David Skoko i Dino Galvagno uz moderne interpretacije istarske kuhinje. Za prste polizati!

  Čekaju vas samo zdrava i veoma hranjiva jela 7. rujna! U Novigradu se održava niz kulinarskih događaja posvećenih plavoj ribi, posebice sardinama, na Sardelafestu.

  Arterija – festival vizualnih umjetnosti

  Osjetite puls Novigrada i njegove umjetnosti! Riječ je o osmom izdanju festivala koji se održava od 17. do 20. kolovoza te vas pozivamo da pogledate radove hrvatskih i međunarodnih umjetnika u obliku izložbi, projekcija, nastupa i drugih oblika umjetničkog izražavanja.

  Fešta sv. Pelagija

  Zaokružite savršeno ljeto uz proslave posvećene sv. Pelagiju, svecu zaštitniku Novigrada! Od 23. do 25. kolovoza grad će prštati od zabave, uzbuđenja i beskrajnih zabavnih sadržaja.  Stoga se pridružite veselju i uživajte u koncertima, plesnim nastupima, sportskim natjecanjima, ukusnoj tradicionalnoj hrani i, povrh svega, vatrometu.

  Mjesto gdje zabava ne staje

  Glazba, ples, umjetnost, odlična hrana – na ulicama uvijek ima zabave za sve! To je Novigrad, vrhunski izbor za najbolje trenutke ljeta.

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

  Prijava na newsletter za grupe

  Prijavite se na naš newsletter za grupe i primite pravovremene informacije o našoj grupnoj ponudi i akcijama​.

    Infosit