×
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta soba!

  Rezerviraj Promo code
  REZERVACIJE: +385 52 858 600
  Izbornik

  Uz Aminess u 2020. godini odaberite svoj najdraži odmor

  Galerija fotografija

  24.01.2020.

  Razmišljate li o načinima kvalitetnog provođenja vremena s obitelji dok ste na odmoru? Mislite li da su kampiranje i ponovno povezivanje s prirodom baš ono što vam treba? Razmišljate li o romantičnom odmoru samo za vas dvoje, u okruženju bez stresa? Aminess nudi odgovore, pa stoga pogledajte niz mogućnosti koje možete odabrati da biste uživali u odmoru koji vam najviše odgovara:

  Obiteljski odmor za pamćenje

  Neka svaki član obitelji bude sretan! To je ključ sjajnog obiteljskog odmora, a Aminess ih je za vas pripremio nekoliko. Kampovi i mobilne kućice u Istri, kao i hoteli u Istri i Dalmaciji, nude mnogo više od običnog smještaja. Svi objekti imaju pristup divnim plažama, bazenima, odličnim restoranima i brojnim aktivnostima za odrasle i djecu te nude dodatne usluge kako bi vaš odmor bio zaista poseban. Također, klubovi Aminess Miramì u Istri i na Pelješcu mjesta su gdje vaša djeca mogu upoznati svoje vršnjake, zabavljati se te stalno biti sretna i nasmijana.

  Jedinstven doživljaj kampiranja

  Jeste li se spremni odmoriti i napuniti baterije u nevjerojatnom krajoliku? Aminessovi kampovi u Istri, Aminess Maravea Camping Resort i Aminess Sirena nude mnoštvo opcija kampiranja – od prostranih parcela do ugodnih mobilnih kućica, od sela u kojima vlada obiteljsko i prijateljsko raspoloženje do luksuznog smještaja uz more, od Mediterana do autentičnog doživljaja istarskog seoskog krajolika. Kampovi su savršen odabir za bijeg od užurbane svakodnevice, mjesto gdje se budite uz zvuk cvrčaka i dan provodite opuštajući se uz očaravajuće plavo more, sunčajući se pored bazena ili izležavajući se u hladu okruženi mirisom mediteranskog zelenila.

  Romantični odmor za parove

  Prekrasna obala, samo vas dvoje... i Aminess. Riječi nisu potrebne da bi se opisao zadivljujući pogled na zaljev i čisti užitak koji možete podijeliti na privatnoj plaži hotela Lume**** na Korčuli. Zašto se ne biste zajedno odvažili i na put otkrivanja na otoku Pelješcu, nakon kojeg dolazi opuštajuća masaža u hotelu Aminess Grand Azur****? U hotelu Aminess Maestral**** u Novigradu potpuno se opustite u zoni za parove VIP Lalande, uz dodatak brojnih tretmana za lice i tijelo te masaža, a dostupni su i izvrsni otmjeni restorani koji su savršeno mjesto za odličan spoj.

  Biciklistički odmor za pamćenje

  Sjednite na bicikl i otkrijte prekrasne istarske krajolike, kako na kopnu, tako i uz obalu. Dva biciklistička hotela Aminess Maestral**** i Aminess Laguna*** odlična su početna točka za spajanje uzbudljive aktivnosti s istraživanjem najvećeg hrvatskog poluotoka vozeći se brojnim stazama. Vožnja biciklom izvrstan je način za promatranje ljepota Pelješca i Korčule, iako se na tim otocima nudi nešto manje staza nego u Istri.

  Izvrstan odmor kao spoj aktivnosti i wellnessa

  Nemojte samo biciklirati, bavite se i drugim aktivnostima uz Aminess! Iako su sportovi na vodi omiljeni tijekom ljeta, Aminess ostvaruje vašu želju za ostajanjem u formi tijekom cijele godine. Primjerice, hotel Aminess Maestral**** u Novigradu ne nudi samo vrhunski fitness centar i unutarnji bazen, već i izvrsne uvjete za treniranje raznovrsnih sportova u zatvorenom i na otvorenom, kao što su tenis, nogomet, rukomet, trčanje i ostalo. Nakon izvrsnog treninga, u luksuznom wellness centru na raspolaganju vam je mnoštvo tretmana za tijelo, sauna i bazena za masažu.

  Nezaboravno gurmansko iskustvo

  Otkrijte jedinstvene okuse Istre, počastite svoje nepce dalmatinskim specijalitetima! Aminess ne nudi samo izvrsne ugostiteljske objekte gdje možete okusiti najbolje od lokalne kuhinje, već organizira i gastronomske događaje te vas tako upoznaje s najboljim lokalnim sezonskim sastojcima. Ta neodoljiva hrana često se spaja s autentičnim lokalnim vinima, bilo da se radi o bijelom vinu s Korčule, crnom vinu s Pelješca ili objema vrstama vina iz Istre, i tako dolazi do spektakularne rapsodije okusa koju vaše nepce nikada neće zaboraviti.

  Odmor s kućnim ljubimcima u Istri i Dalmaciji

  Nemojte zaboraviti svoje četveronožne prijatelje! Povedite svoje ljubimce na odmor i zajedno istražujte nova odredišta. Aminessovi objekti u kojima su kućni ljubimci dozvoljeni uključuju hotel Aminess Lume**** na Korčuli, hotel Aminess Laguna*** te odabrane mobilne kućice u kampu Aminess Maravea Camping Resort i Aminess Sirena u Novigradu.

  Odmor na vaš način... uz Aminess

  Bilo u Istri ili Dalmaciji, Aminess je vaš suputnik broj jedan na ispunjenom odmoru, baš kakvog ste oduvijek htjeli imati. Za što ćete se odlučiti u 2020. godini?

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

  Prijava na newsletter za grupe

  Prijavite se na naš newsletter za grupe i primite pravovremene informacije o našoj grupnoj ponudi i akcijama​.

    Infosit