×
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta soba!

  Rezerviraj Promo code
  REZERVACIJE: +385 52 858 600
  Izbornik

  Najbolje europske momčadi na turniru Istria Football Youth Cup u Novigradu

  13.10.2016.

  Iako Premier Liga, La Liga i Bundesliga plijene pozornost brojnih nogometnih navijača, i jedan dio Istre svojom sportskom ponudom privlači sve više pozornosti te i dalje dovodi neka od najvećih imena iz sportskog svijeta u Aminessove hotele u Novigradu. 

  Ovog tjedna na turnir Istria Football Youth Cup stižu mladi nogometaši Manchester Cityja, Tottenham Hotspura, AC Milana, AS Rome, Red Bull Salzburga i Dinama Zagreb. Turnir će se održati od 13. do 16. listopada u Novigradu, Rovinju i Umagu, a na njemu će za U-16 momčadi nastupiti neke od najboljih ekipa u Europi. Kliknite ovdje za raspored utakmica koje će se većinom igrati u Novigradu.    

  Novigrad je i ranije bio domaćin velikim imenima, a ovo je već drugo gostovanje Manchester Cityja u Aminessu ove godine. Aminess Maestral ovog je kolovoza već ugostio nogometnu akademiju Manchester Cityja na pripremama za predstojeću sezonu. Iako je Manchester City jedan od većih klubova koji se za svoju nogometnu sezonu priprema u Novigradu, sasvim sigurno nije jedini. Samo je ove godine oko 100 ekipa koristilo brojne sadržaje koje Aminess i njegovi lokalni partneri nude za pripreme sportaša.

  Dok se neke destinacije pripremaju za odmor nakon još jednog užurbanog ljeta, mi u Aminessu nastojimo dijeliti čari Istre sa svojim gostima tijekom svih 12 mjeseci u godini. Novigrad vam nudi živahan program čitave godine s najvećim naglaskom na sport. Istria Football Youth Cup neće se ni privesti kraju, a sportski će se reflektor već usmjeriti prema idućem događaju na rasporedu. Novigrad Cittanova RUN, utrka na 5 i 10 km kroz prelijepi Novigrad i njegovu okolicu, održat će se 22. listopada pod pokroviteljstvom Aminessa. Za više informacija o utrci i prijavama kliknite ovdje

  Istria Football Youth Cup nije jedini nogometni turnir u regiji. Najbolje ekipe u regiji, ali i široj Europi, zaputit će se prema Novigradu i Umagu kako bi sudjelovale na 6. Istria Winter Cupu početkom 2017. godine. Ovaj je turnir uvršten u službeni kalendar FIFA-e i izvrsna je prilika za predstavljanje izvanrednih sportskih sadržaja u Novigradu, i to u kombinaciji s neizostavnom gostoljubivošću Aminessovog osoblja.

  Od nogometa i rukometa do tenisa i biciklizma, Aminess je ponosan što na pripremama može ugostiti neka od najboljih imena iz svijeta sporta. Ako je vaš klub u potrazi za lokacijom koja nudi vrhunske sadržaje, blagu klimu, izvrsnu gastronomsku ponudu te prisan odnos s gostima, kontaktirajte nas, a mi ćemo učiniti sve kako bismo vam ponudili idealno rješenje.  

  Veselimo se vašem dolasku na Istria Football Youth Cup na kojem će zablistati neki od najsjajnijih europskih talenata. Tko zna koliko će se budućih zvijezda roditi ovog tjedna u Novigradu?

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

  Prijava na newsletter za grupe

  Prijavite se na naš newsletter za grupe i primite pravovremene informacije o našoj grupnoj ponudi i akcijama​.

    Infosit