×
  10 Must-Do’s on Your Holiday in a Mobile Home in Istria | Aminess Blog
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta soba!

  Rezerviraj Promo code
  REZERVACIJE: +385 52 858 600
  Izbornik

  10 stvari koje morate napraviti na godišnjem odmoru u pokretnoj kućici u Istri

  Ostavite zbrku i strku svakodnevnog života iza sebe, odložite svoje uređaje i isključite se iz svijeta na mreži barem na nekoliko dana. Istra je vaš prvi izbor za čudesan odmor u pokretnoj kućici u okruženju koje oduzima dah. Slijedi izbor iskustava kojima se možete radovati:

  Galerija fotografija

  26.08.2019

  1. Probudite se u autentičnom istarskom okruženju

  Spavajte duže i dopustite da vam, za promjenu, budilica bude pjev cvrčaka ili zvuk valova koji zapljuskuju obalu! Ništa ne ispunjava više od protezanja ruku na terasi pokretne kućice s pogledom na mediteransko zelenilo koje vas okružuje i osjećaj mora ispred vas.

  2. Doručkujte vani

  Neka vam miris svježe pečenog kruha, peciva i slastica (koje dostavljamo na prag vaše pokretne kućice!) probude apetit! Uživajte u prekrasnom doručku na vanjskoj terasi s obitelji i bez žurbe svakog dana vašeg boravka.

  3. Vratite energiju u savršenom ugođaju

  Počnite dan dobrom vježbom u mirnom okruženju! Vježbajte jogu ili radite vježbe istezanja u miru i tišini na terasi svoje mobilne kućice. Krenite na jutarnje trčanje duž obale ili se osvježite plivanjem u mirnom moru ili obližnjem bazenu.

  4. Odmarajte na plaži ili na bazenima

  Nađite savršeno mjesto za prskanje i plivanje te opuštanje! Odaberite bazen najbliži vašoj pokretnoj kućici ili se uputite na plažu s plimnim bazenom i opustite se na ležaljci ispod suncobrana dok vaša djeca uživaju u blizini.

  5. Beskrajno se zabavljajte u vodi

  Popnite se na stajaću dasku s veslima, vodeni skuter, čamac na vesla ili kajak za zabavni obiteljski provod u vodi! Podijelite avanturu istraživanja obale ili se počastite danom punim vodenih uzbuđenja u vodenom parku Istralandia u blizini Novigrada.

  6. Budite aktivni u prekrasnoj prirodi

  Udružite se ili pođite u razgledavanje! Organizirajte vlastiti turnir u odbojci na plaži, mini golfu ili drugim timskim sportovima po izboru i uživajte u kvalitetnim zajedničkim trenucima. Zašto ne biste odabrali i uzbudljivu biciklističku stazu koja vas vodi kroz divan krajolik duž obale i unutrašnjosti?

  7. Zabavite se

  Pridružite se zabavi koju vodi tim animatora! Bavite se aerobikom i drugim oblicima tjelovježbe, sudjelujte u predstavama i radionicama, naučite plesati, neka vam djeca steknu prijatelje u klubu Mirami ili Sobi za tinejdžere, jednostavno pratite dostupne zabavne programe.

  8. Uključite se u wellness način života

  Uzmite si vremena samo za sebe! Riješite se napetosti u mišićima uživanjem u dobroj masaži pokraj mora ili se razmazite s dodatnim tretmanima u wellness centru u Aminess Maestral Hotelu***** u Novigradu.

  9. Uživajte u odličnom obroku s pogledom

  Savršena hrana u savršenom okruženju! Čak i ako uživate u kuhanju i volite iskoristiti potpuno opremljenu kuhinju u svojoj mobilnoj kućici, morate priznati da ima nešto vrlo posebno u tome da su vam ukusni istarski specijaliteti posluženi na terasi restorana koja gleda na more.

  10. Osjećajte se kao kod kuće u prirodi

  Upijte prirodu oko sebe, odmorite se i opustite isto kao što to činite i u vlastitom domu. Naposljetku, to vaša pokretna kućica i jest – vaš dom na godišnjem odmoru!

  Čisto opuštanje u prirodi... i više

  Povjerite svoj godišnji odmor kampu Aminess i nećete požaliti! Mobilne kućice Sirena Holiday Homes**** i mobilne kućice u kampu Maravea Camping Resort**** u Novigradu nude vam raznovrstan izbor jedinica u prekrasnom[1]  okruženju i neodoljive dodatke tako da možete uživati u najuzbudljivijem opuštajućem odmoru uz pregršt aktivnosti. Baš kako vam se i sviđa.

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

  Prijava na newsletter za grupe

  Prijavite se na naš newsletter za grupe i primite pravovremene informacije o našoj grupnoj ponudi i akcijama​.

    Infosit