×
  Najatraktivnije odredište za godišnji odmor u Istri u 2018. – Aminess Maestral Hotel
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta soba!

  Rezerviraj Promo code
  REZERVACIJE: +385 52 858 600
  Izbornik

  Ostvarenje godišnjeg odmora iz snova u hotelu Aminess Maestral ****

  Galerija fotografija

  26.06.2018.

  Sanjate o aktivnom godišnjem odmoru uz vrijeme izdvojeno za potpuno opuštanje u wellness centru? Zamišljate opuštajući zvuk valova ili zabavu na bazenu? Razmišljate o izvrsnim okusima istarske kuhinje? Prestanite sanjariti i ostvarite svoje želje! Za potpun i ispunjen godišnji odmor nije vam potrebna čarolija, već samo hotel Aminess Maestral****!

  Osjećajte se kao doma

  Probudite se uz prekrasan pogled na more i dopustite da vas razmazimo! Odaberite sobu, apartman ili obiteljsku sobu koja savršeno odgovara vašim željama, zakoračite na balkon i uživajte u prekrasnom krajoliku. Odmorite se na udobnom krevetu, dugo spavajte i naručite doručak u sobi kada god to poželite. To je vrijeme samo za vas, vrijeme za opuštanje bez ikakvih briga.

  Plivajte, sunčajte se i uživajte

  Volite plažu? Više vam se sviđa bazen? U hotelu Aminess Maestral*** i plaža i bazen su odličan izbor! Šljunčanoj plaži dodijeljena je Plava zastava i prilagođena je osobama s invaliditetom. Uživajte u vodenim sportovima, odmarajte se na ležaljci pod suncobranom, pijuckajte smoothie u baru. Ili se jednostavno zabavljajte na bazenu, unutar ili izvan hotela.

  Budite aktivni i probudite svoje tijelo

  Volite biciklizam? Oduševit će vas hotel Aminess Maestral**** jer je prilagođen biciklistima i odlično je polazište za vožnju prekrasnim krajolikom u unutrašnjosti i uz obalu Istre duž 500 dostupnih staza. Obožavatelji tenisa također će uživati u igranju tenisa uz more na jednom od 17 teniskih terena pokraj hotela. Zašto ne biste igrali odbojku na pijesku, mini golf, nogomet, košarku ili rukomet na vanjskim terenima ili u multifunkcionalnoj sportskoj dvorani? Ili iskoristite dobro opremljenu teretanu hotela kako biste bili u formi i osjećali pozitivnu energiju.

  Napunite baterije u wellness zoni

  Odmorite tijelo i um! Luksuzni wellness centar u hotelu savršena je oaza mira i ugodnih trenutaka. Počastite se tretmanima za tijelo i lice, masažom, te iskoristite pogodnosti zone za opuštanje.

  Kušajte ukusne istarske specijalitete

  Za potpuni doživljaj godišnjeg odmora kušajte vrhunske istarske specijalitete, od svjetski poznatih novigradskih Jakobovih kapica i motovunskih tartufa do istarskogboškarina. Jela se pripremaju s pomoću lokalno proizvedenog maslinovog ulja, kao što je Aminessov vlastiti Vergal. Najbolje od svega je to što za izvrsnu hranu ne morate ni izaći iz hotela jer su restorani Ventola i Oliveto upravo tamo.

  Neodoljivi Novigrad

  Zašto odabrati Novigrad? Kako biste doživjeli čar tipičnog istarskog grada koji ima bogato kulturno-povijesno nasljeđe.  Da biste uživali u uzbudljivom ambijentu, osobito tijekom brojnih živih događanja koja se održavaju ljeti. Radi posjeta zanimljivim mjestima u blizini, bio to živopisni Motovun, zabavni Aquapark Istralandia ili biskupski kompleks Eufrazijeve bazilike u povijesnoj jezgri Poreča (koji se nalazi na UNESCO-vom popisu svjetske baštine).

  Donesite pravu odluku

  Odaberite bistro more i zabavu na bazenima. Odaberite cjelodnevnu aktivnost i popodnevno opuštanje u wellness zoni. Odaberite potpunu udobnost jer zaslužujete bezbrižan odmor. Odaberite hotel Aminess Maestral**** u Novigradu!

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

  Prijava na newsletter za grupe

  Prijavite se na naš newsletter za grupe i primite pravovremene informacije o našoj grupnoj ponudi i akcijama​.

    Infosit