Vrhunska iskustva odmora s ljubimcima za cijelu obitelj u Istri

18.09.2019.

Pet laveža ili mijauka za odlazak s vlasnikom na odmor u Istru! Dok planirate putovanje za cijelu obitelj, vaš krzneni prijatelj sigurno će vam dati svoj znak odobravanja, posebice ako odlučite uključiti sljedeće u svoj boravak s ljubimcem u Novigradu:

Primite toplu dobrodošlicu od svog domaćina

Gledajte na to što pogoduje svakom članu obitelji, uključujući i vašem ljubimcu! Ne radi se tu samo o pronalasku smještaja u kojem su dozvoljeni ljubimci, već i o tome da dobijete priliku u potpunosti uživati u odmoru. Hoteli i kampovi Aminess upravo to nude.

Kada odsjedate u hotelu Aminess Laguna, klasičnoj mobilnoj kućici u kampu Aminess Sirena ili kampu Aminess Maravea Camping Resort, zatim mobilnoj kućici u „mjestu” Istrian Village ili Miramì Family Village (i jedno i drugo dio je kampa Aminess Maravea Camping Resort), ne samo da se možete radovati činjenici da ćete se osjećati kao kod kuće, već i tome da je vaš ljubimac dobrodošao i da za njega postoji poseban krevetić, deka, posuda za vodu i hrana. Nude se i dodatne pogodnosti poput plaže u blizini na kojoj su dopušteni ljubimci ili posebni tuševi u kampovima, sve za vaš ugodan godišnji odmor sa svojim četveronožnim prijateljem.

Neka vaša šetnja bude ugodna

Uživajte u savršenoj mirnoći jutra ili izgledu zvjezdanog večernjeg neba dok pratite šetnicu uz more u Novigradu! Pokrenite se uz svoju obitelj i ljubimca – odvedite ih u šetnju s djecom koja mogu voziti bicikl, romobil ili rolati se. Za dodatnu tjelovježbu možete pustiti svog ljubimca da slobodno trčkara unutar ograđene zone za pse ako odsjedate u kampu Aminess Maravea Camping Resort.

Zabava u vodi… za svakoga

Provedite divan dan na plaži i pobrinite se da vaš ljubimac doživi isto! Igrajte se sa svojim psom i pustite ga da se osvježi na plažama na kojima su dozvoljeni ljubimci poput one u kampu Aminess Sirena nedaleko od hotela Aminess Laguna ili u kampu Aminess Maravea Camping Resort u Novigradu.

Zašto ne biste poveli i svog ljubimca na istraživanje duž obale? Ako vašem ljubimcu ne smeta vožnja kanuom, odvedite cijelu svoju obitelj na veslanje kako biste doživjeli ljepotu novigradske obale.

Planinarska avantura za cijelu obitelj

Divite se istarskoj prirodi koja oduzima dah dok planinarite s cijelom obitelji! Svakom njenom članu, uključujući i vašem ljubimcu, svidjet će se kvalitetno vrijeme provedeno u prirodi dok otkrivate ljepotu ovog poluotoka. Prošećite motovunskom park-šumom, pratite stazu Parenzana – nekadašnju željezničku prugu, popnite se do Parka prirode Učka i još mnogo toga.

Obiđite znamenitosti

Povedite svoje ljubimce u razgledavanje! Možda im neće biti dopušten ulazak u određene atrakcije poput crkava ili muzeja, što možete provjeriti prije svog dolaska, ali su u potpunosti dobrodošli pridružiti vam se u istraživanju gradskih zidina Novigrada, povijesnih jezgara obalnih gradova poput Umaga, Poreča ili Rovinja te čarobnih gradova na vrhu brežuljaka u unutrašnjosti poput Motovuna. Samo se pobrinite da ponesete slastice i osvježavajuća pića za sve članove svoje obitelji.

Za sretno predenje ili lajanje kao znak odobravanja

Kada mačka prede ili vaš pas maše repom – to sve govori! Zato podijelite nevjerojatne trenutke odmora u Istri sa svojom obitelji, ali nemojte zaboraviti na svog ljubimca – ne samo da će cijeniti što ste ga poveli sa sobom, već će i upotpuniti vaš boravak.


Želite li među prvima dobiti

Novosti & Ekskluzivne ponude?

Pretplatite se na naš newsletter
 

Garancija najbolje cijene

Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta soba!

banner1 banner2