×
  Još jedno toplo ljeto u Aminessu: Kako pobijediti vrućine
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta soba!

  Rezerviraj Promo code
  REZERVACIJE: +385 52 858 600
  Izbornik

  Još jedno toplo ljeto u Aminessu: Kako pobijediti vrućine

  21.6.2017.

  Ako vam nešto možemo zajamčiti u Aminessovim hotelima i kampovima u Novigradu, na Korčuli i na Pelješcu tijekom ljeta to je sunce! Naša je zemlja jedno od najsunčanijih mjesta u čitavoj Europi, a uz legendarnu Aminessovu dobrodošlicu, sunce će se pobrinuti za vaš opuštajući odmor na plaži i brončanu put.

  Šuška se da će ovo biti jedno od najtoplijih ljeta do sada, što znači da će plaže u Istri i Dalmaciji zasigurno biti krcate jer je čisti Jadran uvijek popularan izbor za one u potrazi za osvježenjem.

  No kako još možete pobijediti ljetne vrućine? Svaki Aminessov hotel ima vlastiti bazen u kojem uvijek možete potražiti osvježenje dok uživate u našoj bogatoj ponudi hrane i pića uz bazen. Kratak vas put dijeli i od brojnih uvala i zaljeva s mnogo hladovine u vidu borove šume – drugim riječima vašeg privatnog kutka jadranskog raja.

  Jedna od najboljih uvala, koja se baš prigodno nalazi nedaleko od hotela Aminess Lume na Korčuli, je uvala Istruga. Osim što se za nju veže zanimljiva legenda o sirenama, Istruga je jedinstvena u Dalmaciji i po svojoj božanstvenoj pješčanoj plaži uronjenoj u duboki zaljev s mnogo hlada. Osmjehne li vam se sreća, moći ćete čak ugledati i jahtu Romana Abramoviča usidrenu blizu obale. Njegov je kapetan naime iz sela u koje često svraća da bi posjetio roditelje.

  Ako ste odsjeli u Aminessu u Novigradu, jedan od najboljih i najzabavnijih načina da provedete dan s obitelji je posjet fantastičnom vodenom parku Istralandia koji je proglašen jednim od 5 najboljih vodenih parkova u Europi. S mnogobrojnim vodenim atrakcijama, koje će zasigurno privući sve članove obitelji, Istralandia je izvanredno rješenje za gašenje žege i ludi provod mališana koji će ih toliko iscrpiti da ćete vi navečer imati vremena za malo mira i tišine uz koktel-dva na hotelskoj terasi.

  Hrvatska je destinacija brojnih lica i mnogo je prilika za aktivnosti i izvan plaže. Svi naši hoteli smješteni su u ponajboljim vinskim regijama Hrvatske, a posjet hladnim vinskim podrumima poznatih vinara vrlo je ugodan način za pobijediti vrućine. Raspitajte se kod našeg osoblja na recepciji oko organiziranja vinskih tura i ne propustite fantastičnu malvaziju i teran u Istri, pošip i grk na Korčuli te plavac mali na Pelješcu.

  Jedan od najboljih načina da izbjegnete ljetne vrućine je da potražite zaklon u visinama. Ne samo da u Istri i Dalmaciji temperature padaju što se više penjete, već se drastično povećava i broj panorama koje oduzimaju dah. Stoga put pod noge i u brda, autom ili biciklom, u istraživanje gradića na njihovim vrhovima koji su nezaobilazan dio istarskih pejzaža. Ako ste na poluotoku Pelješcu i krenete put visina, ulovit ćete i jedne od najljepših pogleda u Hrvatskoj. A ako vam nadmorska visina nije dovoljna, pokušajte obrnutu taktiku – uputite se pod zemlju. Posjetite čudesnu neandertalsku špilju u Veloj Luci od koje vas iz hotela Aminess Lume dijeli samo kratka vožnja i uronite u povijest dugu 30 000 godina.

  Najvažnija stvar na odmoru je dobro se naspavati u hotelu. Možete biti sigurni da ćete se u našim klimatiziranim sobama probuditi čili i odmorni bez obzira na vanjsku temperaturu.

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

  Prijava na newsletter za grupe

  Prijavite se na naš newsletter za grupe i primite pravovremene informacije o našoj grupnoj ponudi i akcijama​.

    Infosit