×
  Izvrstan odmor s vašim kućnim ljubimcem na otoku Korčuli
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta soba!

  Rezerviraj Promo code
  REZERVACIJE: +385 52 858 600
  Izbornik

  Smještaj u kojem su dobrodošli i vaši ljubimci

  Galerija fotografija

  13.07.2018.

  Zbunjene oči vašeg krznenog prijatelja prate svaki vaš korak dok se pakirate i spremate za novu pustolovinu. Odvojite trenutak da biste mu objasnili „da, ideš i ti sa mnom”, i pogledajte kako će repom pokazati uzbuđenje u iščekivanju odmora. Naposljetku, odmor je mnogo bolji kada se dijeli sa svakim članom obitelji, uključujući ljubimca. Zašto biste onda ljubimce morali ostaviti kod kuće kada možete pronaći smještaj pogodan za ljubimce za svoj odmor na Korčuli?

  Zašto povesti ljubimce na odmor?

  Osjećate se kao da bi vam dobro došlo neko vrijeme bez stresa, kako biste se odmorili od svakodnevne rutine? Tako se osjeća i vaš ljubimac. Jednako kao što su vam oslonac u teškim vremenima, vaši su vam ljubimci prijatelji i u dobrim vremenima. Možete se potpuno opustiti jer znate da vaš ljubimac uživa jednako kao i vi, i ne morate se pitati brinu li se o njemu dobro.

  Ljubimac također može sjajno poslužiti za započinjanje razgovora, a i izvrstan je istraživač. Nije svatko ljubitelj životinja, ali ako naiđete na lokalno stanovništvo koje voli životinje jednako kao vi, oni su ti koji će vam ispričati zanimljive priče i pružiti informacije o otoku Korčuli poznate samo onima koji ondje žive. Vaš ljubimac, koji je zainteresiran za sve oko sebe, probudit će znatiželju i u vama i potaknut će vas na otkrivanje poznatih lokacija po cijelom otoku, ali i onih manje poznatih.

  Odmor koji će zadovoljiti sve vaše potrebe u hotelu Aminess Lume**** u Brni na otoku Korčuli

  Hotel Aminess Lume**** dočekuje vašu obitelj, uključujući i vašeg ljubimca, raširenih ruku! Započnite dan maženjem svog krznenog prijatelja i divljenjem predivnom plavom moru iz svoje hotelske sobe. Povedite ljubimca u šetnju duž obale u hladovini borova i okruženju mirisnog mediteranskog zelenila, do vidikovca Veliki Zaglav, kako biste se vratili u Brnu preko maslinika. Osvježite se plivajući u jednoj od brojnih uvala u blizini, ili jednostavno odmorite u udobnoj sobi, gdje vaš ljubimac dobije svoje vlastito mjesto za spavanje. Ne ostavljajte ljubimce u hotelu kada idete na putovanje ili izlet otokom, dok istražujete vinograde u Smokvici i Lumbardi ili stari grad Korčulu. Radije podijelite to iskustvo s njima.

  Vaš ljubimac zasigurno će uživati u svojoj slobodi u prirodi. Ipak, postoje određena pravila koja je potrebno slijediti u hotelu, kako bi odmor prošao bez ikakvih poteškoća. Primjerice, bez obzira na to koliko je vaš ljubimac istreniran i dobro se ponaša, na području hotela treba ga držati na povodcu. Ako nakratko trebate napustiti prostoriju, ostavite obavijest da je vaš ljubimac unutra, kako bi hotelsko osoblje bilo o tome obaviješteno i ne bi uznemirilo vašeg ljubimca svojom prisutnošću.  Ipak je i ljubimac tu da bi se opustio, baš kao i vi.

  Uživajte u odmoru s vašim ljubimcem na Korčuli

  Ranojutarnje plivanje na skrivenoj plaži.  Istraživanje vinograda i dražesnih tradicionalnih sela. Mirna večernja šetnja uz obalu. Otok Korčula u južnoj Dalmaciji fantastično je odredište za vas i vašeg ljubimca, s prekrasnim krajolikom za razgledavanje, lijepim vremenom u kojem ćete uživati i izvrsnim mjestom za odsjesti.

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

  Prijava na newsletter za grupe

  Prijavite se na naš newsletter za grupe i primite pravovremene informacije o našoj grupnoj ponudi i akcijama​.

    Infosit