×
  Aminess Maravea Camping Resort - Aminess Blog
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta soba!

  Rezerviraj Promo code
  REZERVACIJE: +385 52 858 600
  Izbornik

  Destinacija za godišnji odmor iz snova u Istri 2019. godine: Maravea Camping Resort

  Galerija fotografija

  29.11.2018.

  Dom. Priroda. Neodoljivi dodatni sadržaji. Sve vas to očekuje u kampu Maravea Camping Resort. Provjerite što se nudi i svakako odmah ugrabite posebnu ponudu za godišnji odmor:

  Jedinstveno iskustvo kampiranja

  Kampiranje po vašoj mjeri! Novigrad je vaše idealno mjesto daleko od svakodnevnih briga! Osigurajte savršeno, veliko mjesto za kampiranje pokraj mora, u hladu hrastova, pod zvjezdanim nebom te iskoristite moderne i dobro opremljene sanitarne čvorove za ugodan boravak.

  Mjesto na kojem se i na odmoru osjećate kao kod kuće

  Ili čak i bolje! Odaberite dražesnu mobilnu kućicu opremljenu modernim kućanskim aparatima i luksuznim dodacima poput hotela za ugodan boravak u prekrasnoj istarskoj prirodi. Osim toga, možete odabrati između različitih vrsta mobilnih kućica, od kojih svaka ima poseban ambijent.

  Gledajte prekrasan zalazak sunca nekoliko koraka od mora u mobilnoj kućici u naselju Amber Sea Luxury Village. Provedite dragocjeno vrijeme s obitelji u naselju Miramì Family Village u koje možete povesti i kućne ljubimce. Napunite baterije u mirnom okruženju u hladu hrastova u naselju Relax Premium Village. Podarite svojoj djeci i kućnim ljubimcima iskustvo boravka na selu uz komadić povrtnog vrta u naselju Istrian Premium Village. Uživajte u divnim mirisima u naselju Mediterranean Premium Village ili s obitelji odsjednite u klasičnoj mobilnoj kućici u blizini bazena.

  Izvanredni dodatni sadržaji

  Obožavate bazene ili ipak više uživate na plaži? U kampu Maravea Camping Resort možete uživati i u jednom i u drugom. Plaži kampa dodijeljena je Plava zastava, ima dio za kućne ljubimce i široku ponudu sportova na vodi. Osim beskrajnog plimnog bazena na plaži i postojećih bazena, u 2019. godini gosti se također mogu radovati zabavi u novom bazenskom kompleksu uz terasu za sunčanje.

  Godišnji odmor idealno je vrijeme za uživanje u izvrsnoj hrani i maštovitim koktelima. Iskoristite priliku za uživanje u odličnoj hrani pokraj mora u à la carte restoranu Capa ili restoranu Loop, ili se jednostavno opustite uz brzi zalogaj ili piće u baru Lounge Bar One Second.

  Zabavite se! Ostanite u formi uz sportske aktivnosti, vježbanje, vožnju bicikla te individualne ili timske sportove.  Uživajte u zabavnom programu dok vaša djeca sudjeluju u radionicama i dječjem klubu. Ugodno ih iznenadite fantastičnim provodom u obližnjem vodenom parku Istralandia.

  Isplanirajte svoj odmor već sada

  Budite među prvima i ugrabite odličnu ponudu za godišnji odmor! Probudite se uz zvuk valova koji se razbijaju od stijene. Rezervirajte mobilnu kućicu na obali naselja Amber Sea Luxury Village uz popust od 10 % za ranu rezervaciju. Ili pak odaberite mobilnu kućicu koja najviše odgovara vama i vašoj obitelji u drugim atraktivnim zonama kampa Maravea Camping Resort i ostvarite uštedu od čak 20 %.

  Savršeno mjesto za godišnji odmor iz snova

  Na udaljenosti od samo 4 km od Novigrada, Maravea Camping Resort mjesto je na kojem se možete u potpunosti opustiti u miru i tišini te sudjelovati u brojnim zabavnim aktivnostima. Ugrabite posebnu ponudu i budite sigurni da vas u 2019. godini očekuje nezaboravan godišnji odmor!

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

  Prijava na newsletter za grupe

  Prijavite se na naš newsletter za grupe i primite pravovremene informacije o našoj grupnoj ponudi i akcijama​.

    Infosit