×
  Half 8 – pravo mjesto i vrijeme za izvrsnu večeru
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta soba!

  Rezerviraj Promo code
  REZERVACIJE: +385 52 858 600
  Izbornik

  Half 8 – pravo mjesto i vrijeme za izvrsnu večeru

  Galerija fotografija

  11.05.2018.

  U savršeno vrijeme, na savršenom mjestu. U pola 8 u restoranu Half 8 u centru Novigrada, dogovoreno! Provjerite nevjerojatan novi à la carte restoran u Novigradu, mjesto koje bi svaki ljubitelj dobre hrane i pića trebao označiti na karti željenih iskustava. Počastite se nezaboravnom večerom koja će savršeno upotpuniti vaš godišnji odmor u Istri!

  Zašto Half 8?

  Kako Hrvati kažu, pola je osam. Pravo vrijeme za večeru. Nakon boravka na otvorenom, pod suncem koje miluje vašu kožu, uz zdrav apetit podsjećate se da je pravo vrijeme za uživanje u odličnoj hrani. Idealno je vrijeme za zadnji obrok dana, za skupljanje energije za večernji provod koji vas tek čeka u Novigradu.

  Osim što je pola osam pravo vrijeme za večeru, Half 8 je i ime novog restorana koji se upravo otvara u centru Novigrada. Novi à la carte restoran ima karakterističan dizajn i koncept, te obećava udovoljiti gostima nezaboravnim gurmanskim iskustvom. Nakon večere u restoranu Half 8, zašto ne zaokružite savršenu večer u Novigradu šetnjom niz povijesne ulice i pauzom u parku pokraj mora?

  Što očekivati?

  Vesele li se vaše nepce specijalitetima od ribe zato što ste u Istri, na moru? To je izvrstan izbor u restoranu Half 8! Ipak, jelovnik se ne sastoji samo od odličnih jela od plodova mora, nego uključuje i slasne specijalitete od mesa. Ako radije želite nešto brzo pojesti, isprobajte poseban hamburger Mason!

  Što najbolje paše uz hamburger? Pivo. Ali ne bilo kakvo pivo, u restoranu Half 8 možete isprobati pivo domaće izrade u odličnoj atmosferi! Ili biste radije popili čašu vina? Bogata vinska karta istarskih vina omogućuje vam da upotpunite svoj gurmanski doživljaj Istre.

  Neodoljiva gurmanska događanja

  Novi restoran u gradu, mjesto za kulinarsku poslasticu! Pogotovo na gurmanskim događanjima koja će se u njemu održavati tijekom ljeta. Krajem srpnja i u kolovozu 2018., restoran će biti domaćin događanja Wine & Gourmet Nights, koja gostima nude odličnu priliku za isprobavanje istarskih specijaliteta pripremljenih na moderan način, u kombinaciji s probranim vinima koja preporučuju poznati glavni kuhari i sommelieri. Budite, doživite i kušajte hranu na gurmanskom događanju koje ne želite propustiti!

  Savršen šećer na kraju

  Plivanje, brčkanje, sunčanje na plaži. Odmor i opuštanje u popodnevnim satima u hotelskoj sobi, kamp kućici ili na otvorenom, na parceli za kampiranje. Postoji li bolji način za završetak savršenog dana od toga da preskočite kuhanje i počastite se nezaboravnim večerom na nevjerojatnom mjestu? U pravo vrijeme, na pravom mjestu – Half 8!

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

  Prijava na newsletter za grupe

  Prijavite se na naš newsletter za grupe i primite pravovremene informacije o našoj grupnoj ponudi i akcijama​.

    Infosit