×
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta soba!

  Rezerviraj Promo code
  REZERVACIJE: +385 52 858 600
  Izbornik

  Aktivirajte se s Aminessom: Prijavite se na Novigrad Cittanova Run

   
  23.09.2016.

  U Aminessu u Novigradu sport je u srcu našeg poslovanja. Od terena na kojima treniraju i svjetske sportske zvijezde poput šampionke Wimbledona Serene Williams te vrhunski sportski klubovi poput Manchester City akademije, do mnoštva drugih izvanrednih sportskih aktivnosti za goste, svi vi koji tražite ispunjen i aktivan odmor u Novigradu, kod nas ćete pronaći obilje akcije. 

  Dio je misije Aminessa smišljati privlačne turističke evente koji će udahnuti život destinaciji u ponešto mirnijim mjesecima. Primjerice u listopadu, kada su mnogi lokalni stanovnici u berbi maslina, a temperature još uvijek ugodne za odmor daleko od sezonskih gužvi.

  A ako ste uz to trkači, ovoga listopada imate razlog više za dolazak u svoj omiljeni Aminess hotel, jer je 22. listopada rezerviran za velike doze natjecateljskog adrenalina. Tada se naime održava utrka Novigrad Cittanova Run na 5 km i 10 km koja će vas provesti slikovitim gradićem Novigradom i njegovom spektakularnom obalom. 

  Utrka starta u 11:00 ispred hotela Aminess Maestral gdje će stajati i pripadajući šator, a nastavlja se šetnicom, obalom i starogradskom jezgrom Novigrada. O kvaliteti događanja svjedoči i ambasador utrke – zlatni olimpijac Giovanni Cernogoraz na OI 2012. godine u streljačkoj disciplini trap koji je osvojio zlato i na Svjetskom kupu 2015. 

  Spremni na izazove? Prijavite se do 10. listopada za samo 120 kuna ili 16 eura, a želite li ipak odlučiti u zadnji čas, možete to učiniti i na sam dan utrke kada je kotizacija 150 kuna ili 21 euro. U cijenu su uključeni: organizacija utrke, poklon, startni broj, dežurna medicinska služba, pića na okrepnim postajama i ručak nakon utrke. Prijaviti se možete online do 10. listopada ili na recepciji hotela Aminess. 

  A tu su i nagrade... 

  Uz pehare za pobjednike te medalje za prva tri mjesta u muškoj i ženskoj kategoriji, evo koje vas nagrade očekuju:

  RUN10KM

  1. mjesto: 3-dnevni boravak s polupansionom u Aminess objektu po izboru za 2 osobe

  2. mjesto: ulaz u Spa zonu wellness centra hotela Aminess Maestral za 2 osobe, 1 x Soul masaža protiv stresa, ručnik Aminess, 2 boce ekstra djevičanskog maslinovog ulja Vergal

  3. mjesto: ručak za 2 osobe u à la carte restoranu Oliveto hotela Aminess Maestral, 2 boce ekstra djevičanskog maslinovog ulja Vergal


  RUN5KM

  Nagrade za utrku na 5 km u muškoj i ženskoj kategoriji:

  1. mjesto: ulaz u Spa zonu wellness centra hotela Aminess Maestral za 2 osobe, 2 ručnika Aminess, 1 boca ekstra djevičanskog maslinovog ulja Vergal

  2. mjesto: ulaz u Spa zonu wellness centra hotela Aminess Maestral za 2 osobe, 1 boca ekstra djevičanskog maslinovog ulja Vergal

  3. mjesto: poklon paket Aminess

  Smiješi vam se sjajan dan i fantastičan sportski event koji je ujedno prilika da otkrijete drugo lice Novigrada, upoznate nove ljude i, naravno, uživate u legendarnoj dobrodošlici Aminessa. Vidimo se na startnoj liniji! Za više informacija o eventu kliknite ovdje.

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

  Prijava na newsletter za grupe

  Prijavite se na naš newsletter za grupe i primite pravovremene informacije o našoj grupnoj ponudi i akcijama​.

    Infosit