×
  Spring in mobile homes | Aminess Blog
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta soba!

  Rezerviraj Promo code
  REZERVACIJE: +385 52 858 600
  Izbornik

  Odsjednite u mobilnoj kućici u Istri i doživite ljepotu prirode u proljeće 2020. godine

  06.03.2020.

  Vrijeme je da zimsko sivilo i hladnoću ostavite iza sebe, da pozdravite proljeće i krenete iznova. Postoji li bolji način obilježavanja ove dobrodošle promjene od revitalizirajućeg odmora u Istri u proljeće 2020. godine? Ljepotom obale i prirodom koja se budi diljem istarskog seoskog krajolika jamči se odmor pun nadahnjujućih i sretnih trenutaka. Kako bi vaš doživljaj bio potpun, odaberite savršeno mjesto za odmor u mobilnoj kućici.

  Što čini proljeće u Istri tako posebnim?

  Ugodno vrijeme, manje posjetitelja, očaravajući krajolik – to je proljeće u Istri! Blagotvoran učinak mora koji osjećate dok šećete uz obalu može biti još bolji kada plaža i šetnica nisu preplavljene brojnim turistima. Beskrajne nijanse zelene boje, cvijeće i drveće u cvatu te vesele ptice i leptiri stapaju se u nadahnjujuću sliku seoskog krajolika i obale.

  Njezina posebna privlačnost i čari, sezonski gastronomski užitci poput šparoga te ugodna klima čine Istru vrhunskim odredištem za odmor i uživanje.  Ništa nije tako osvježavajuće kao promatranje prirode koja cvjeta, uživanje u njezinim plodovima te, po mogućnosti, istovremeno bavljenje aktivnošću. Doista je savršeno vrijeme da se riješite debele zimske odjeće i da umjesto toga obučete cipele za planinarenje ili sjednete na bicikl te napunite baterije vozeći se po brojnim istarskim stazama koje vode kroz krajolik koji oduzima dah, a na kraju dana očekuje vas odlično mjesto za odmor u vašoj mobilnoj kućici.

  Korak bliže prirodi boravkom u mobilnoj kućici

  Probudite se nakon dobro prospavane noći uz zvuk cvrčaka, izađite na terasu, duboko udahnite morski zrak, protegnite ruke i pripremite se za ugodan, opuštajući dan. Nakon što uzmete predah od napornih poslovnih obveza i prometne gužve, najbolje ćete se osjećati potpuno opušteni u mobilnoj kućici u tihom i prekrasnom okruženju.

   
   
   
   
  View this post on Instagram
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Ready to rest and recharge in remarkable scenery? Aminess’ campsites in Istria, Aminess Maravea Camping Resort and Aminess Sirena, offer you a variety of camping experiences. . . . #aminess #croatia #holidayhomes #novigradcittanova #istria #visitistria #summerholidays #croatiafulloflife #camping #campinglife #aminesssirenacampsite #aminessmaraveacampingresort #family #famileurlaub #summer2020

  A post shared by Aminess Hotels & Campsites (@aminesshotels) on

  Mobilna kućica predstavlja spoj najboljih karakteristika kampiranja i pogodnosti suvremenog života. Potiče vas da provedete vrijeme na otvorenom, upijajući pritom čari prirode, a istovremeno vam nudi privatnost i osjećaj udobnosti vlastitog doma. Potpuno opremljena mobilna kućica omogućava vam da nastavite s obiteljskom svakodnevicom i potiče vas da svi zajedno provedete kvalitetno vrijeme na otvorenom.

  Autentičan (istarski) doživljaj u mobilnoj kućici

  Samo nekoliko koraka od obale, čudesno uklopljene u mediteransko zelenilo koje ih okružuje, prilagođene obiteljima s djecom i kućnim ljubimcima... Postoje mnoge varijante mobilnih kućica, a iako svaka od njih ima svoja posebna obilježja i prednosti, ono što im je zajedničko jest osjećaj blizine proljetnoj prirodi u cvatu. Da biste u potpunosti iskoristili odmor u Istri, pogledajte mogućnosti koje vam nude kampovi Aminess Sirena**** i Aminess Maravea Camping Resort**** u Novigradu.

  Galerija fotografija
  VIDEO
  Galerija fotografija
  VIDEO

  Proljeće za pamćenje u mobilnoj kućici u Istri

  Proljeće, priroda u cvatu, mobilna kućica u prekrasnoj Istri – sve što vam je potrebno za odmor i povrat energije za mjesece koji slijede! Uz Aminess pronađite savršenu mobilnu kućicu u Novigradu i iskusite čari Istre u proljeće 2020. godine.

   
   
   
   
  View this post on Instagram
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Front row views at Amber Sea Luxury Village ;)

  A post shared by Aminess Hotels & Campsites (@aminesshotels) on

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

  Prijava na newsletter za grupe

  Prijavite se na naš newsletter za grupe i primite pravovremene informacije o našoj grupnoj ponudi i akcijama​.

    Infosit