×
  Aminess Wine & Gourmet Nights 2019 | Aminess Blog
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta soba!

  Rezerviraj Promo code
  REZERVACIJE: +385 52 858 600
  Izbornik

  Dobro došli na Aminess Wine & Gourmet Nights u 2019.

  VIDEO VIDEO
  VIDEO VIDEO

  23.04.2019.

  Dođite na događaj Aminess Wine & Gourmet Nights u 2019. godini i okusite iznimnu istarsku kuhinju savršeno upotpunjenu pažljivo odabranim vinima i drugim pićima, i to sve uz savršeni ugođaj! Na temelju dugogodišnje uloge domaćina, Aminess hoteli i kampovi pozivaju vas da isplanirate svoj raspored u iščekivanju uzbudljivog gastronomskog putovanja koje je pred vama.

  Slavlje izvanrednih i jedinstvenih okusa Istre

  Počastite se božanstvenim okusima Istre u interpretaciji naših vrhunskih kuhara! Oni promiču ono najbolje što pružaju istarska zemlja i more te odaju počast lokalnoj gastronomskoj tradiciji uz svoj poseban dašak kreativnosti i moderne kuhinje. Drugim riječima, ukusne delicije od lokalnih proizvoda, meso, plodovi mora i odabrani izbor ribe dočekat će vas na događaju Aminess Gourmet Nights kao jedinstveni obrok koji će vaše nepce cijeniti i dugo pamtiti.

  Kako bi postigli savršeno zaokruženi okus, naši kuhari surađuju s nagrađivanim istarskim i međunarodnim proizvođačima vina i sommelierima. Zato se pripremite na rapsodiju autentičnih okusa u svakom zalogaju i uz svaki gutljaj, od predjela do deserta.

  Istaknuti predstavnici hrvatske i međunarodne kulinarske scene

  Doživite čaroliju pred svojim očima uz našeg domaćina, kuhara Davida Skoke! On je prvi hrvatski kuhar koji je dobio svoju emisiju na kanalu za kuhanje 24Kitchen, a poznat je po tome što u izboru sastojaka ostaje vjeran svojim korijenima i svojim jelima daje iznimno osobni dodir.

  Na događaju Aminess Wine & Gourmet Nights Skoki će se pridružiti ugledni hrvatski i međunarodni kuhari: Janez Bratovž, Deni Srdoč, Dragan Jovanović, Dino Galvagno, Jorg Zupan i Hrvoje Zirojević kao i cijenjeni istarski i međunarodni sommelieri i proizvođači vina. Uz iznimna vina proizvođača Kabola, Degrassi, Tomaz, Kozlović, Coronica i Matošević, ove godine u sklopu događaja Aminess Gourmet Nights u ponudi će biti i craft pivo te kokteli koje će nam smiješati hrvatski koktel majstor, Vjenceslav Madić Kishoni.

  Savršeni ugođaj

  Uživajte u izvanrednom obroku u opuštenoj atmosferi! Aminess Wine & Gourmet Nights održat će se u restoranu Oliveto u sklopu hotela Aminess Maestral Hotel**** te u restoranu Half 8 smještenom unutar povijesne jezgre Novigrada. Gledajte kako sjajni kuhari pred vama pripremaju hranu i prepustite se svim osjetilima ovom nevjerojatnom kulinarskom događaju.

  Rezervirajte datum!

  Izvadite kalendar i zabilježite Aminess Wine & Gourmet Nights! Sezonu 2019. započeli smo 29. ožujka s Davidom Skokom uz Janeza Bratovža i vinariju Kabola, a kulinarska čarolija nastavlja se svakog zadnjeg petka u mjesecu prema sljedećem rasporedu:

  • David Skoko uz Denisa Srdoča i vinariju Degrassi u restoranu Oliveto, 26. travnja 2019.
  • David Skoko uz školu Aspira i vinariju Tomaz u restoranu Oliveto, 31. svibnja 2019.
  • David Skoko uz Dragana Jovanovića i vinariju Kozlović u restoranu Oliveto, 28. lipnja 2019.
  • David Skoko uz Janeza Bratovža i koktele Vjenceslava Madića Kishonija u restoranu Half 8, 26. srpnja 2019.
  • David Skoko uz Dinu Galvagna i craft pivo u restoranu Half 8, 30. kolovoza 2019.
  • David Skoko uz Jorga Zupana i vinariju Coronica u restoranu Oliveto, 27. rujna 2019.
  • David Skoko uz Hrvoja Zirojevića i vinariju Matošević u restoranu Oliveto, 25. listopada 2019.

  Posegnite za kulinarskim zvijezdama

  Doživite nezaboravno gastronomsko iskustvo i prepustite se stručnjacima koji će vas upoznati s izvanrednim interpretacijama istarske kuhinje te cjelokupan dojam zaokružiti istarskim vinima i drugim nevjerojatnim pićima. Svaki petak od ožujka do listopada neka vam ostane slobodan jer u 2019. godini Aminess Wine & Gourmet Nights ponovno je s vama kao nezaobilazan događaj u Istri!

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

  Prijava na newsletter za grupe

  Prijavite se na naš newsletter za grupe i primite pravovremene informacije o našoj grupnoj ponudi i akcijama​.

    Infosit