×
  Čarobni prosinac u Istri: Proslavite ga s Aminessom u Novigradu
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta soba!

  Rezerviraj Promo code
  REZERVACIJE: +385 52 858 600
  Izbornik

  Čarobni prosinac u Istri: Proslavite ga s Aminessom u Novigradu

  21.12.2017.

  Opet nam se bliži Božić i početak još jedne nove godine koje uvijek karakterizira dobro nam poznato slavljeničko raspoloženje. Prosinac u Istri jako se razlikuje od ljetnih mjeseci.

  No neke su im stvari ipak zajedničke – klima je hladnija nego u srpnju i kolovozu, ali je općenito izvrsna za ovo doba godine omogućujući posjetiteljima da istraže naš poluotok na opušteniji način, bez gužvi. Prosinac je izvrsno vrijeme za pješačenje i vožnju biciklom kroz slikovita kamena mjestašca na brdima (po kojima je Istra s razlogom poznata) uz prigodne predahe radi kušanja najfinijih lokalnih vina, maslinovih ulja i gourmet delicija poput legendarnih istarskih tartufa.

  Još je jedna konstanta koja vas u Novigradu očekuje čitave godine – poznata topla dobrodošlica osoblja Aminessa. Cijeli naš tim čeka vas kako bi zajednički ispratili još jednu fantastičnu godinu u Istri. Toliko fantastičnu da će Aminess zaokružiti 2017. ne s jednom, nego s dvije fešte: u hotelu Aminess Maestral i u hotelu Aminess Laguna.

  Proslavite Novu godinu 2018. sa stilom uz naše trodnevne pakete u hotelu Aminess Laguna. Pored udobnog smještaja i bife doručka, uživajte u gourmet putovanju lokalnim delicijama koje započinje „Istarskom večerom“ 30. prosinca, a završava na „Večeri novigradskih ribara“ 1. siječnja. Između ova dva događanja na programu je najsvečanija noć – novogodišnja gala večera – izvrsna prilika za doček 2018.

  Uključena je živa glazba te briga o djeci, kako biste vi u potpunosti mogli uživati u odmoru. Iskoristite prednosti mini-kluba za djecu od 4 do 12 godina i otkrijte novu dimenziju uživanja uz popuste na tretmane lica i masaže u wellness centru susjednog hotela Aminess Maestral.

  Možete također odabrati i smještaj u hotelu Aminess Maestral koji za svoje goste priprema sličnu dobrodošlicu novoj godini. Jedan od brojnih hotelskih sadržaja je i naš grijani unutarnji bazen te whirlpool, kao i fitness centar i jutarnja gimnastika – a sve to uključeno je u hotelski novogodišnji paket. A ako vam se posreći na Večeri novigradskih ribara, možda osvojite neku od fantastičnih nagrada na novogodišnjoj lutriji.

  Dvije sjajne fešte u prelijepom istarskom gradu. Pridružite nam se i otkrijte istarsku dobrodošlicu okruženi starim i nekim novim prijateljima. Pozdravite se s ovom fantastičnom godinom u savršenom ozračju i veselite se novim iznenađenjima u 2018.

  Ostalo je još nekoliko mjesta za oba paketa. Za više informacija i rezervacije novogodišnjeg dočeka 2018. u hotelu Aminess Laguna kliknite ovdje, a ovdje za novogodišnji doček 2018. u hotelu Aminess Maestral.

  Nadamo se da se vidimo u prekrasnom Novigradu, a ako ne, u ime cijelog tima Aminessa, želimo vam čestiti Božić te sretnu i uspješnu 2018.!

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

  Prijava na newsletter za grupe

  Prijavite se na naš newsletter za grupe i primite pravovremene informacije o našoj grupnoj ponudi i akcijama​.

    Infosit