×
  Aminess Black Friday
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta soba!

  Rezerviraj Promo code
  REZERVACIJE: +385 52 858 600
  Izbornik

  Dođite u Aminess na Crni petak po odličnu ponudu za 2019.

  19.11.2018.

  Spremite se za utrku na Crni petak uz Aminess! Otvorite kalendar, zabilježite datum i rezervirajte fantastičan godišnji odmor po posebnoj cijeni prije nego što bude prekasno! Evo o čemu se radi:

  Zabilježite datum

  Petak 23. studenog 2018. jest crn, ali će biti odličan i svijetao dan! Naime, Aminess je pripremio posebno događanje u koje je uključena utrka u kojoj se nećete ni oznojiti. Zabilježite datum i budite spremni! 

  Što je uključeno

  Pridružite se virtualnoj utrci i uhvatite popuste! Sudjelujte u Aminessovoj utrci za Crni petak iz udobnosti svojeg doma te se veselite posebnim nagradama i fantastičnom godišnjem odmoru u Aminess hotelima i kampovima u Istri i Dalmaciji.

  Kako sudjelovati

  Priprema, pozor, sad! U 12:00 h u petak 23. studenog 2018. vrijeme je za akciju!   Budite među prvima koji će iskoristiti promotivni kod i uštedjeti na sljedećem godišnjem odmoru uz Aminess. Ako budete među prvih pet osoba koje rezerviraju godišnji odmor, možete očekivati 50 % popusta na rezervaciju. Ako budete među sljedećih 10 osoba, dobit ćete popust od 30 %, a idućih 15 osoba dobit će popust od 25 %. Imajte na umu da čak i ako ne budete među trideset najbržih, i dalje ste pobjednici. Drugim riječima, svi sudionici Aminess utrke za Crni petak dobit će popust od 20 % na rezervaciju.

  Kako dobiti promotivni kod

  Ugrabite svoj kod i osigurajte svoj popust od 20 %! Sve što trebate učinite je pretplatiti se na e-letak i ispuniti tražene podatke, uključujući ime i datum rođenja. Zatim ćete primiti promotivni kod i bit ćete spremni za sudjelovanje u Aminess Crnom petku za još veći popust.

  Već ste pretplatnik? Ne brinite, svejedno možete sudjelovati u virtualnoj utrci. Postojeći pretplatnici na Aminessov e-letak mogu sudjelovati tako da ažuriraju svoje podatke putem posebne poveznice koje će primiti porukom e-pošte nakon 9. studenog 2018.

  To je trostruka pobjeda! Kao prvo, pretplatom prihvaćate primati poruke e-pošte koje sadrže promotivne akcije, popuste te obavijesti i informacije o svemu što je novo u društvu Aminess i regiji. Kao drugo, dobit ćete popust čak ako i niste među najbržima na utrci za Crni petak. Kao treće, očekuje vas natjecateljsko uzbuđenje i iščekivanje sljedećeg godišnjeg odmora.

  Najsvjetliji Crni petak

  Aminess vas poziva na virtualnu utrku na popuste 23. studenog 2018. na kojoj ćete imati mogućnost rezervirati odličan godišnji odmor u Istri ili Dalmaciji. Nemate što izgubiti, osim nekoliko trenutaka svojeg vremena, a toliko toga možete osvojiti! Pridružite se Aminessu na Crni petak i sudjelujte u natjecanju za fantastičan godišnji odmor! 

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

  Prijava na newsletter za grupe

  Prijavite se na naš newsletter za grupe i primite pravovremene informacije o našoj grupnoj ponudi i akcijama​.

    Infosit