×
  Aminess kampovi u Novigradu: opuštajuće obiteljsko iskustvo u prirodi
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta soba!

  Rezerviraj Promo code
  REZERVACIJE: +385 52 858 600
  Izbornik

  Aminess kampovi u Novigradu: opuštajuće obiteljsko iskustvo u prirodi

  24.3.2017.

  Postoji kampiranje. I postoji kampiranje u Novigradu.

  Mi u Aminessu vjerujemo u pružanje najboljih sadržaja gostima kako bismo njihov odmor učinili što boljim iskustvom. Upravo smo zato uložili puno truda kako bismo im u svojim kampovima Aminess Sirena i Aminess Park Mareda u Novigradu pružili puno više od samog iskustva kampiranja.

  U Aminessu svatko može pronaći nešto za sebe. Bilo da nas posjećujete prvi put ili ste vjeran gost koji nam se vraća već 30 godina, zajamčena vam je topla dobrodošlica i najbolje gostoprimstvo na Jadranu.

  Neki se gosti žele osjećati kao kod kuće zbog čega je naš koncept „Holiday Home“ sve popularniji. Prostrane smještajne jedinice s velikim terasama i bazenima u zagrljaju predivne istarske prirode odmah će vas uvesti u opušteno raspoloženje godišnjeg odmora i u tren oka ćete se osjećati kao kod kuće.

  Neki goste traže aktivnosti za svoju djecu. Možda nema boljeg primjera predanosti djeci od Miramì Family Villagea, prvog edutainment centra u Hrvatskoj. Ispunjena djeca sretna su djeca, a upravo je to glavni sastojak za istinski opušten i miran obiteljski odmor. Inovativni programi Miramì Family Villagea neće vam samo dati dovoljno slobodnog vremena, već će potaknuti i zaposliti vaše mališane na najbolji način. Dobitna kombinacija za sve uključene.

  Neki gosti traže aktivan odmor. Aminess je i na tom polju na visini zadatka zahvaljujući brojnim teniskim i nogometnim terenima, teretani i wellness sadržajima te svakodnevnim aktivnostima. Iako je plaža očigledan magnet mnogima, Aminessov tim nudi i mnogo više, od zumbe do odbojke na pijesku. Ne propustite jedan od 5 najboljih vodenih parkova u Europi, Istralandiju, udaljenu svega 5 kilometara. Svakako posjetite i nagrađivani wellness centar u obližnjem hotelu Aminess Maestral s brojnim luksuznim tretmanima i uslugama.

  Neki gosti žele boraviti u prirodi. Aminessovi kampovi smješteni su u okruženju koje predstavlja ponajbolji primjer netaknute prirode u Hrvatskoj. Istra je jedan od istinskih dragulja Hrvatske, a istovremeno nudi prirodnu ljepotu i plodove plodne zemlje u obliku maslinovog ulja, tartufa i vrhunskih vina. Svi Aminessovi hoteli i kampovi pružaju vam izravan dodir s prirodom za još opušteniji odmor.

  Neki gosti traže kampove vrhunske kvalitete kao i mjesta za istraživanje. Naši vam kampovi nude upravo to – možete ih koristiti kao polaznu točku za istraživanje predivnog istarskog poluotoka. Predivni stari grad u Novigradu nalazi se na pješačkoj udaljenosti, a kratkom vožnjom stići ćete do odredišta poput Rovinja, Pule i Poreča na obali te Motovuna, Grožnjana i Vodnjana u unutrašnjosti Istre.

  Neovisno o tome što želite od svog odmora u kampu, pronaći ćete to u Aminessu uz naš čuveni začin: gostoprimstvo. Boravak u našim kampovima u Novigradu puno je više od samog godišnjeg odmora u kampu. Čekamo vas.

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

  Prijava na newsletter za grupe

  Prijavite se na naš newsletter za grupe i primite pravovremene informacije o našoj grupnoj ponudi i akcijama​.

    Infosit