×
  5 razloga zašto bi se vaše sportske pripreme trebale održavati u Aminessu u Novigradu
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta soba!

  Rezerviraj Promo code
  REZERVACIJE: +385 52 858 600
  Izbornik

  5 razloga zašto bi se vaše sportske pripreme trebale održavati u Aminessu u Novigradu

  25.1.2017.

  Zimske i predsezonske pripreme – gdje odvesti ekipu na pripreme uoči još jedne godine intenzivnih sportskih natjecanja?
  U Aminessu u Novigradu, jednom od sportskih centara u Istri, vjerujemo da posjedujemo sportsko iskustvo i sadržaje koji će individualcima ili timu pružiti sve što im treba da se dovedu u savršenu formu za buduće izazove. Donosimo vam 5 razloga zašto bi Aminess u Novigradu trebao biti vaš izbor za iduće predsezonske sportske pripreme.

  Sadržaji. Više od 100 nogometnih ekipa boravilo je u Aminessu u Novigradu tijekom 2016. u sklopu sportskih priprema, a to je samo jedan u nizu sportova koje nudimo. S dva terena s prirodnom te jednim s umjetnom travom na samo 500 metara od hotela, “put” do radnog mjesta stvarno je savršeno kratak. Uz to, na istoj se udaljenosti nalazi i polivalentna sportska dvorana, a od dodatnog terena s prirodnom i umjetnom travom dijeli vas tek kratka vožnja autom. Tenisači mogu uživati na 19 terena sa zemljanom podlogom, a tu su i izvrsni sadržaji za rukomet, vožnju kajakom te biciklizam uz koje se mogu koristiti i hotelski sadržaji, uključujući teretanu, vanjski i unutarnji bazen te prostrani wellness centar.

  Lokacija. Smješten na predivnom istarskom poluotoku nedaleko od Slovenije te Italije, Novigrad ima zavidno okruženje. Najbliži je aerodrom Pula koja privlači sve više novih ruta iz cijele Europe, ali do Novigrada se može doći i preko Ljubljane, Trsta i Venecije, sve unutar 3 sata vožnje. Govoreći o vožnji, uz poboljšanu infrastrukturu i novu autocestu, Novigrad predstavlja zavidno okruženje za sportske ekipe iz Slovenije, Italije, Austrije, Mađarske i južne Njemačke.

  Klima. Zime su u mnogim dijelovima Europe hladne pa je teško pronaći spoj blage klime i kratke udaljenosti. Potražite Novigrad i Istru. Smješten na Jadranskom moru u pojasu blage zime, Novigrad pruža dobitnu kombinaciju idealne klime i pristupačnosti.

  Usluga i hrana. U Aminessu smo ponosni na svoju uslugu i kuhinju. Vaš je posao dovesti se u savršenu sportsku formu, a naš pomoći vam da taj cilj ostvarite uz maksimalnu razinu udobnosti. Od naših ugodnih hotelskih soba do usluge koja nastoji ispuniti sve vaše potrebe, Aminessovom je osoblju dobrobit gostiju apsolutni prioritet koji se odražava i u našoj gurmanskoj ponudi. Svjesni smo kako je zdrava prehrana ključni faktor svakog modernog sportaša i sportašice pa poseban trud ulažemo u pripremu hrane, od korištenja ekstra djevičanskog maslinovog ulja iz vlastitih maslinika blizu hotela do najboljih lokalnih namirnica.

  Iskustvo. Jedna od ključnih stvari koje treba razmotriti u potrazi za destinacijom za pripreme je naravno iskustvo, a Aminess se ponosi svojom dugačkom listom uspješnih sportskih ekipa i individualaca koji su koristili Aminessove sportske sadržaje kako bi se pripremili za još jednu uspješnu sezonu. Od osvajačice Wimbledona Serene Williams do Manchester City Academyja, koji nas je prošle godine posjetio po treći put. Nije potrebno biti prvakom kako biste trenirali u Aminessu jer se prilagođavamo svim potrebama, uključujući škole.

  Saznajte više o tome kako vam Aminess može pomoći oko sportskih priprema.
  Kontaktirajte nas na groups@aminess.com.

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

  Prijava na newsletter za grupe

  Prijavite se na naš newsletter za grupe i primite pravovremene informacije o našoj grupnoj ponudi i akcijama​.

    Infosit