×
  Aminess Cares – Charity Fundraiser
  Pretraži smještaj

  Pretraži smještaj

  Samo vam Aminess pruža mogućnost rezervacije svih vrsta soba!

  Rezerviraj Promo code
  REZERVACIJE: +385 52 858 600

  Aminess Cares – Humanitarna akcija

  Aminess brine o očuvanju prirode i edukaciji djece i upravo zbog toga je pokrenuta humanitarna akcija koja će i svima Vama pružiti priliku da kroz donacije pomognete malim šumskim istraživačima!

  Sva prikupljena sredstva doniraju se neprofitnoj udruzi Kluba istraživača „Explora” za opremanje dječje šumsko-edukativne staze u dolini rijeke Mirne (Novigrad) kao dio projekta šumskih istraživača Cuvete.

  Galerija fotografija

  Upoznajmo Klub istraživača „Explora“ i projekt šumskih istraživača „Cuvete“

  Klub istraživača Explora udruga je koja djeluje na području Istarske županije i provodi edukaciju djece primjenom znanstvene metode kroz igru u prirodi. Prvi značajni korak u pravcu aktivnog sudjelovanja u upravljanju promjenama dogodio se 2001. pokretanjem „Ljetnog kampa prirodoslovlja“  i „Ljetne škole znanosti“. Osnovani su klubovi istraživača u osnovnim školama u Novigradu i Marčani.

  Početkom 2014. godine krenulo se sa eksperimentalnim projektom ekološko-znanstveno-šumskih radionica, ukratko nazvanih Šumski vrtić Cuvete, namijenjenim djeci predškolske dobi. Program je izuzetno ambiciozno zamišljen i odvija se djelomično uz more i djelomično u šumi.

  Već duže vrijeme djeca, polaznici Šumskih istraživača  upoznaju se s ptičjim svijetom ušća rijeke Mirne. Promatranjem velikih i malih bijelih čaplji, različitih vrste vranaca, galebova, i patki djeca uče o sebi i svijetu oko sebe te zašto je važno upoznati i čuvati prirodu što je dovelo do ideje uređenja Šumsko- edukativne staze Ptice Antenala, čarobna vrata za ulazak u ovaj skriveni biljni i životinjski svijet.

  Program zbližavanja s prirodom provodi se kroz dvije skupine, Cuvete koja obuhvaća djecu od 5 do 9 godina starosti te Rangere, za djecu od 10 do 14 godina. Valja naglasiti kako program Cuveta broji 30tak redovnih polaznika, dok u prosjeku u periodu od godinu dana kroz razne programe i dane otvorenih vrata više od 150 djece sudjeluje u raznim edukativnim programima.

  Uključite se u humanitarnu akciju i sudjelujte donacijom jer svaka se kuna računa!

  Sudjelujte u Aminess Cares humanitarnoj akciji donacijom u za to označenu kutiju na recepcijama hotela i kampova i kroz sportske aktivnosti i turnire, zabavne aktivnosti, kreativne radionice, edukacijske programe te posebne ponude hrane i pića.

  Donacije se prikupljaju u za to označenim kutijama u sklopu aktivnosti i na lobby-u/recepciji Aminess hotela i kampova u Novigradu.

  Više informacija o projektima šumskih istraživača možete pronaći na Facebook stranici: Šumski istraživači Cuvete - Nature pedagogy Croatia

  Trajanje humanitarne akcije 10.07.-06.10.2019.
  IŽ-HA/OST-19-14

  Aminess Cares

  Dosad prikupljena sredstva:

  10.000,00 HRK

  Prijava na newsletter

  Prijavite se na naš newsletter i primite pravovremene informacije o našoj ponudi i akcijama​.

  Prijava na newsletter za grupe

  Prijavite se na naš newsletter za grupe i primite pravovremene informacije o našoj grupnoj ponudi i akcijama​.

    Infosit